Poštovani radim ovu žalbu na igrača ID 876 iz razloga što je kršio više pravila u videu možete uočiti kršenje istih pravila. Kao šta vidite ja sam mu prišao kad su me moji ljudi zvali jer sam najveći čin tu i išli su po propisima lijepo su rekli čovjeku da ne probija tako kamionom ukazali na pažljivost gdje je on izašao i počeo da se dere na moje ljude. Ja sam ga tražio prvo legitimaciju, papire da vidim tko je pošto je rekao da vozi za vladu ja sam razumio da je član Vlade, te sam pisao na GOV za vladu da njihov čovjek je ne razuman. Igrač ID 876 je odbio da pokaže legitimaciju, pasoš ja ne znam ne pokazuje čak ni strah gdje vrijeđa kao šta je rekao "Nabijem te na K*", "Voziš ti K*rčinu" i još neke stavke. Pri tome igrač je odbijao RP te se obraćao u OOC šta je prekršio MG, igrač nakon šta smo uperili puške u njega odbio i ušetao se u kamion gdje smo bili prisiljeni da ga upucamo jer nemamo drukčiji način da ga zaustavimo. Sve u svemu vidjet će te sve dokaze detaljno u prikazanim dokazima na videu.