Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
317
Players nickname
Ivan Cortezz
Administrators nickname
Kevin Elkhabib
Date
Aug 13, 2022
Time
23:16
Proofs
https://imgur.com/GgecktD

Cortezz

Player
Player
Pozdrav,danas sam dobio ban za no recoil redux,iskreno nisam ni znao da moj redux ima no recoil jer vecina puski skace gore dole,ali pdw ocito ne,nisam ni obraco pozornost iskreno,nikad nisam bio banovan za cheat ili no-recoil redux ovo mi je prvi put. Obrisao sam redux te bih vam bio zahvalan kad bi mi dali jos jednu sansu.

Pozdrav,

Cortezz

Mehmed Silni

Player
Player
Pozdrav,danas sam dobio ban za no recoil redux,iskreno nisam ni znao da moj redux ima no recoil jer vecina puski skace gore dole,ali pdw ocito ne,nisam ni obraco pozornost iskreno,nikad nisam bio banovan za cheat ili no-recoil redux ovo mi je prvi put. Obrisao sam redux te bih vam bio zahvalan kad bi mi dali jos jednu sansu.

Pozdrav,

Cortezz
Alo bre krmaco nema unban za tebe

Vukasin Siciliano

Player
Player

Pozdrav,

Cortezz
Alo jel se ne smije tvoj redux koristiti?????

Status
Not open for further replies.
Top Bottom