Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Biranje ljudi za vodju stranke | Don Jeans

Status
Not open for further replies.
Your ID
21283
Players nickname
Ignazio_West
Administrators nickname
Don_Jeans
Date
Aug 13, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/13654/page-4#post-601107

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Pozdrav, zalim se iz razloga jer vidim neke neprikladne stvari tokom izbora aplikanata.

Prvobitno Don Jeans bira 3 stranke, koja je ukljucivala i aplikaciju Jack Darkina (uopste nije podnio aplikaciju nego uradi quote sa prosle, ne znam da li je to zabranjeno ali je nakon toga taj aplikant se nakon otprilike 30tak minuta odbacuje i stavlja se novi Mile Dior)
- Ukazuje na totalnu neozbiljnost.

Gospodin IMPORTANT - Aplikacije za lidera stranke Mile Dior dobija jucer warning za korumpiranost bez biografije + siguran sam da ima mnostvo zatvorskih kazni i taj covjek dobije priliku za vodju stranke, prvo ne znam ni kako je primljen na aplikaciju ako ima WARNING, takodjer covjek koji je blacklistan iz Governmenta iz razloga jer je pravio probleme s ostalim drzavnim organizacijama !?
Zasto je gospodin Mile Dior koji je jucer dobio WARNING odmah prihvacen za intervju, jos pogotovo za korumpiranost bez biografije...

Treca nepravilnost koju sam primjetio je da jedna od primljenih stranki nema 20 clanova (dok jedna koja nije primljena ima 20 clanova i nema nikakvih neprikladnosti u prijavi po mom misljenju), ovo je bio problem i prosli put ali vec se uslo skoro u izborni proces te su se samo dodali clanovi, i admin je bio upozoren za to (tadasnji kurator) od strane Abrahama.
U pitanju je
  1. Stranka Revolucionarnog Stava - Lucas Senora

Administrator nakon sto sam mu ja ukazao na discordu greske ponovo raspisuje aplikacije, zar je to prikladno za kuratora jedne od najozbiljnijih organizacija?

Ivkezz

Player
Player
Obrisano je zbog nedovoljno kanidata i zbog neputpono napisanih prijava, Admini ću skrenuti pažnju za ovo što je napravio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom