Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Administrators nickname
Mehmet Halimi
Date
Aug 13, 2022
Time
22:15
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/169905/

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Gledajte samo odgovora admina. Njihov uslov je bio da se sve naše snage povuku sa talačke što je totalni FailRP . Kada smo im mi rekli da to ne može onda su oni kazali da imaju druge uslove i svi njihovi uslovi su ispunjeni, što znači da admin laže da mi nismo ispunili njihove uslove. Ljudi su poskakali u vodu sa namjerom da bi izbjegli hapsenje jer su taj dan bili hapseni 10x . Taoci su prevezeni na sigurno i nisu poginuli što znaci da su nam zivoti taoca bili u prvom planu. Kaže dalje mogli ste ih sačekati negdje da izadju na površinu? Jeli ovo neka zezancija ? Pa mi smo ih sve poubijali , oni su poginuli i otisli u bolnicu direktno. Njemu je odlično organiziran bijeg skok sa brane bez ikakvog straha za svoj život. Sa 50m visine. I da smo ih sačekali negdje , oni iz vode ne bi izašli sigurno a mi bi ih ubili i odmah bi otišli u bolnicu. Oni u vodu ne smiju ići jer je to klasičnii RP2Win da bi izbjegli hapšenje jer oni mogu da budu u vodi koliko god žele mi im tu ništa ne možemo kao državna organizacija pogotovo ako budu ubijeni.

PD 1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca) Civilno - do 100k Službenik za provođenje zakona - do 200k Visoka komanda - do 300k Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)

Ivkezz

Player
Player
Pozdrav, Pošto u žalbi na igrače niste dostavili sve dokaze, Napravite novu žalbu sa svim dokazima (Na igrače) Žalbu će pregledati senior administrator ili kurator organizacije. Adminu koji vam je riješio žalbu bit će skrenuta pažnja!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom