Gledajte samo odgovora admina. Njihov uslov je bio da se sve naše snage povuku sa talačke što je totalni FailRP . Kada smo im mi rekli da to ne može onda su oni kazali da imaju druge uslove i svi njihovi uslovi su ispunjeni, što znači da admin laže da mi nismo ispunili njihove uslove. Ljudi su poskakali u vodu sa namjerom da bi izbjegli hapsenje jer su taj dan bili hapseni 10x . Taoci su prevezeni na sigurno i nisu poginuli što znaci da su nam zivoti taoca bili u prvom planu. Kaže dalje mogli ste ih sačekati negdje da izadju na površinu? Jeli ovo neka zezancija ? Pa mi smo ih sve poubijali , oni su poginuli i otisli u bolnicu direktno. Njemu je odlično organiziran bijeg skok sa brane bez ikakvog straha za svoj život. Sa 50m visine. I da smo ih sačekali negdje , oni iz vode ne bi izašli sigurno a mi bi ih ubili i odmah bi otišli u bolnicu. Oni u vodu ne smiju ići jer je to klasičnii RP2Win da bi izbjegli hapšenje jer oni mogu da budu u vodi koliko god žele mi im tu ništa ne možemo kao državna organizacija pogotovo ako budu ubijeni.
PD 1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca) Civilno - do 100k Službenik za provođenje zakona - do 200k Visoka komanda - do 300k Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)
PD 1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca) Civilno - do 100k Službenik za provođenje zakona - do 200k Visoka komanda - do 300k Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)