Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

losmi popovic

Player
Player
Ime naše porodice: Valiance
Leader porodice: Losmi Popovic#6963
Broj kuće porodice: 968
Discord Leadera Porodice: REDDOT#2938
Link foruma od vlasnika porodice je: losmi popovic

ISTORIJA PORODICE:
Dolazim sam iz Oklahome u ovaj grad. U kraju me drustvo nije prihvatilo, i morao sam da krenem da se snalazim. Nasao sam posao, poceo sam raditi kao farmer. Radeci 2 godine kao farmer uceci od najboljih podigao sam svoju vestinu na veci nivo. Srecem okej ekipu, koji rade isti posao. Sa njima sam poceo dosta da pricam i da se druzim. Posle nekog vremena i dugog prijateljstva sa ekipom, odlucimo da uzmemo jednu zajednicku kucu, i da se ponasamo kao familija. Posle kuce kupili smo zajedno plantazu i stalu. Imamo planove u buducnosti da uzmemo i ostale porodicne biznise i da probamo da zivimo kao sto nikad nismo ziveli.

CILJ PORODICE:
Porodica Valiance ima vise ciljeva za blisku buducnost, prosirili smo clanstvo tako da sa tim ide i veca porodicna kuca sa vise parking mesta, uzeli smo veliku kucu u Vinewood Hills-u koja poseduje i heliodrom kuca broj: 968. Nakon toga dolazi i druglab ciji cilj je i relativno blizu ostvarenja. Pripremamo se i za razne dogadjaje koje bi nam omogucila neformalna organizacija, Imamo u cilju da dodjemo do samog vrha!

PORODICNI RANKOVI:

1. Suspended -
Clan koji je prekrsio neko od navedenih pravila i dobio jos jednu sansu da to ispravi, mogucnost samo koriscenja porodicnog ceta.
2. Rookie - Novi clanovi koji su se tek prikljucili porodici, pocinju od rookie ranka, gde imaju priliku da se pokazu na razne nacine(porodicne evente, poslove) i tako napreduje na neki od vecih rankova, ovaj rank poseduje koriscenje radija, ceta, koriscenje automobila i ucesce u porodicnim eventima.
3. Valiance - Clan koji je vec duze vreme uz mene i dokazao se kao dobar i vredan clan, koji postuje pravila porodice i trudi se za njen napredak.
4. OG Valiance - Clanovi koji su pretezno zaduzeni za porodicne obaveze poput porodicnog biznisa, vodjenje ostalih clanova/koordiniranje taktike na eventima, ovi clanovi imaju pristup vecini stvari, poput pretrazivanja, kradje gotovine, uzimanje za taoca.
5. Chief - Svega par clanovi koji su posveceni samo familiji, imaju veliku aktivnost u gradu, odlicni u porodicnim bitkama, imaju skoro potpuni pristup familiji, osim prodavanje porodicne imovine.
5. Co Leader - 2 clana koji su od pocetka podizanja porodice koja su doprinela svojim radom da porodica bude sada na mestu gde jeste, imaju potpun pristup.
6. Leader - Losmi Popovic, osnivac porodice Valiance.

Pravila Porodice:
1
. Poštuj svakog člana porodice bez obzira na rank.
2. Pomaganje drugim clanovima.
3. Zabranjeno praviti probleme.
4. Strogo zabranjeno vredjanje i omalovazanje bilo kojeg igraca na serveru.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Pozdrav,​

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24 sata u igri i na diskordu (Obavezno stavite ime na discordu kao sto vam je i ingame).

Kevin Elkhabib

Player
Player
Neformalna organizacija skinuta.​
  • Lider nije stavio na discordu ime po formatu Ime Familije | Ime InGame​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom