zbog zalbe moje P.Z.Z 1.1 na igraca 14531 koji je isti okacio pov na mene koji je u istoj temi (Koja nije zavrsena jos u toku)
lik kaznjava mene za navedene stvari PG, Fear RP , KRP
decko ne zna pravila prvo to, kaze gratski sajt je KRP ? ??
znaci lik me dolazi ispred kuce ubija i ja ispadam budala , sto sam okacio lika i ja dobijam jail jer su oni uvazili njegov pov gdje je neko od nas 2 desinkovan
u njegovom povu se vidi kako ja govorim ides na gratski sajt
u mom povu nvidia nije snimala zvuk al se cuje njegov zvuk
na tom povu
nek radi svako svoj poso kako treba, taj isti henry je rekao da je pogledao temu koju sam okacio prije na navedeno lice 14531 iako nije zavrsena kaznio mene
1 mi admin govori P.Z.Z je tvoje dvoriste je jedna vrsta green zone , znaci doso sam u dvoriste i lik me upuca kuca 896 sami centar grada
isti taj lik ne dobije niti 1 kaznu za ista.
ne trazim nikaku kaznu za Administratora zelim da se ubuduce navedeni pobrine da radi posao kako treba i da procita pravila hvala!
lik kaznjava mene za navedene stvari PG, Fear RP , KRP
decko ne zna pravila prvo to, kaze gratski sajt je KRP ? ??
znaci lik me dolazi ispred kuce ubija i ja ispadam budala , sto sam okacio lika i ja dobijam jail jer su oni uvazili njegov pov gdje je neko od nas 2 desinkovan
u njegovom povu se vidi kako ja govorim ides na gratski sajt
u mom povu nvidia nije snimala zvuk al se cuje njegov zvuk
na tom povu
nek radi svako svoj poso kako treba, taj isti henry je rekao da je pogledao temu koju sam okacio prije na navedeno lice 14531 iako nije zavrsena kaznio mene
1 mi admin govori P.Z.Z je tvoje dvoriste je jedna vrsta green zone , znaci doso sam u dvoriste i lik me upuca kuca 896 sami centar grada
isti taj lik ne dobije niti 1 kaznu za ista.
ne trazim nikaku kaznu za Administratora zelim da se ubuduce navedeni pobrine da radi posao kako treba i da procita pravila hvala!