Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass RDM | 18846, 12444, 20216, 22218, 5416, 12191

Status
Not open for further replies.
Your ID
22281
Players nickname
Jacky Gold
Suspect ID
22281
Date of violation
Aug 15, 2022
Time of violation
14:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Jb2cZjRfzUA

Jaki Gold

Player
Player
Ulaze naoruzani u fam dvoriste i pucaju sa kapije dok jedan kao odbrojava i ubijaju redom.

Ari1122

https://www.youtube.com/watch?v=Y2C5n_eXrq4
Player
Ulaze naoruzani u fam dvoriste i pucaju sa kapije dok jedan kao odbrojava i ubijaju redom.
Pozdrav mi smo dosli da krademo panele,moj clan je poceo obrojavat a vi bez ikakvog obrojavanja ste poceli da pucate,barem da ste odbrojali ali ni to niste,pogledaj u pov kako se cuje da id 5416 poceo da obrojava 5,4...Vi ste poceli da pucate vi ce te dobit warn.Lep pozdrav!

Ray Gold

Player
Player
neka provjeri admin koja je ovo familija i neka ih kazni.. nakon toga nije proslo ni 10min dolazi 20216 u dvoriste i pocinje da pise u ooc chat ja mu govorim ig da ga ne cujem on uporan pise gore pa pisem ti ... kad sam mu napisao u ooc chat da radi MG on meni kaze kako to? to nije MG... toliko o znanju pravila i igri.. ja bi takve kaznio da bi isli i napamet naucili barem osnovna pravila ili nebi vise nikad zaigrao na serveru

Ray Gold

Player
Player
Pozdrav mi smo dosli da krademo panele,moj clan je poceo obrojavat a vi bez ikakvog obrojavanja ste poceli da pucate,barem da ste odbrojali ali ni to niste,pogledaj u pov kako se cuje da id 5416 poceo da obrojava 5,4...Vi ste poceli da pucate vi ce te dobit warn.Lep pozdrav!
vi niste ni usli kako treba na kapiju i poceli ste pucati vidi se na snimku a taj tvoj nije ni odbrojao vec ste pucali na veliko tako da nemoj da seres i pogledaj koji minut je na satu pa se javi.. neznate ni osnovna pravila poput MG sta je kamoli da bi znali na RP nacin ukrasti nekome panel.. zaceprkajte se tamo od kuda ste i dosli i kad naucis pravila onda izadi iz te rupe.

i ti dolazis u privatan posjed da bi nekome brojao ?? ulazis u dvoriste pored 5-6 naoruzanih ljudi da bi poceo brojati?? ako neznas koje si pravilo prekrsio javi mi se slobodno naucit cu te ja

Luka Ashbluff

Player
Player
cim su likovi usli u dvoriste poceli su da pucaju krenuli su da odvrojavaju i poceli pucati

Ari1122

Player

vi niste ni usli kako treba na kapiju i poceli ste pucati vidi se na snimku a taj tvoj nije ni odbrojao vec ste pucali na veliko tako da nemoj da seres i pogledaj koji minut je na satu pa se javi.. neznate ni osnovna pravila poput MG sta je kamoli da bi znali na RP nacin ukrasti nekome panel.. zaceprkajte se tamo od kuda ste i dosli i kad naucis pravila onda izadi iz te rupe.

i ti dolazis u privatan posjed da bi nekome brojao ?? ulazis u dvoriste pored 5-6 naoruzanih ljudi da bi poceo brojati?? ako neznas koje si pravilo prekrsio javi mi se slobodno naucit cu te ja
Prvi ste poceli pucat,nisam ja kriv sto ti ne cujes,vidi opet pov i vidi da je moj clan odbrojao,ako mi ne znamo pravila ne znas ni ti gramatiku sto je nesto najbitnije u zivotu

Ivan Loco

Player
Player
I malo si Magnezium pio dok si vidio kao 6 lica u grmlju a iz grmlja se samo vidio 1 tako da si ih vidio 6 po ID tako da malo MG

Ari1122

Player

Nisi ni umesan u situcaiji,zamolio bih vas da se ovaj off top resi

Ivan Loco

Player
Player

ti ako neznas vi ste imali panele u dvoristu koji su bili gotovi 15:00 mi smo imali puno pravo da uđemo u dvoriste i da odbrojimo 5 sec da se vi maknete od panela moje lice je pocelo brojati odbrojalo je 5,4 nakon 4 je vase lice pocelo pucati po liku koji je brojao tako da vi ste prvi zapoceli paljbu tako da mi imao pravo da uzvratimo,a i malo poprcaj sa ovim svojim koji radi MG koji je videl 6 ljudi u grmlju preko ID tako da...

ladislav23

Player
Player
Sad cu vam ja reci nesto vas clan porodice je popio magnezijum deccko kaze vidim 6 lica a vidio se samo jedan znaci prepoznao ih je preko ideva druga stvar mogli ste cuti kako mali govori 5 4 a vi ste odmah krenuli pucat a mi nismo u stvari cete vi dobiti za rdm jer mi isto iamo pov ne smijete pucati trebali ste nam odbojati 5 sec pise tako u previlu g.p. 6.15 covjek nam govori nauci pravila i sam je okacio pov gdje njgovi rade 6.15 i magnezijum jel to nekakva obrnuta psihologija ili sam lud moze neko reci

Last edited:

sabanvenganza

Player
Player
ovako se ne kradu panele druze pitaj admina ce ti objasni kako treba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom