By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pozdrav mi smo dosli da krademo panele,moj clan je poceo obrojavat a vi bez ikakvog obrojavanja ste poceli da pucate,barem da ste odbrojali ali ni to niste,pogledaj u pov kako se cuje da id 5416 poceo da obrojava 5,4...Vi ste poceli da pucate vi ce te dobit warn.Lep pozdrav!Ulaze naoruzani u fam dvoriste i pucaju sa kapije dok jedan kao odbrojava i ubijaju redom.
vi niste ni usli kako treba na kapiju i poceli ste pucati vidi se na snimku a taj tvoj nije ni odbrojao vec ste pucali na veliko tako da nemoj da seres i pogledaj koji minut je na satu pa se javi.. neznate ni osnovna pravila poput MG sta je kamoli da bi znali na RP nacin ukrasti nekome panel.. zaceprkajte se tamo od kuda ste i dosli i kad naucis pravila onda izadi iz te rupe.Pozdrav mi smo dosli da krademo panele,moj clan je poceo obrojavat a vi bez ikakvog obrojavanja ste poceli da pucate,barem da ste odbrojali ali ni to niste,pogledaj u pov kako se cuje da id 5416 poceo da obrojava 5,4...Vi ste poceli da pucate vi ce te dobit warn.Lep pozdrav!
Prvi ste poceli pucat,nisam ja kriv sto ti ne cujes,vidi opet pov i vidi da je moj clan odbrojao,ako mi ne znamo pravila ne znas ni ti gramatiku sto je nesto najbitnije u zivotuvi niste ni usli kako treba na kapiju i poceli ste pucati vidi se na snimku a taj tvoj nije ni odbrojao vec ste pucali na veliko tako da nemoj da seres i pogledaj koji minut je na satu pa se javi.. neznate ni osnovna pravila poput MG sta je kamoli da bi znali na RP nacin ukrasti nekome panel.. zaceprkajte se tamo od kuda ste i dosli i kad naucis pravila onda izadi iz te rupe.
i ti dolazis u privatan posjed da bi nekome brojao ?? ulazis u dvoriste pored 5-6 naoruzanih ljudi da bi poceo brojati?? ako neznas koje si pravilo prekrsio javi mi se slobodno naucit cu te ja
Nisi ni umesan u situcaiji,zamolio bih vas da se ovaj off top resivi niste ni usli kako treba na kapiju i poceli ste pucati vidi se na snimku a taj tvoj nije ni odbrojao vec ste pucali na veliko tako da nemoj da seres i pogledaj koji minut je na satu pa se javi.. neznate ni osnovna pravila poput MG sta je kamoli da bi znali na RP nacin ukrasti nekome panel.. zaceprkajte se tamo od kuda ste i dosli i kad naucis pravila onda izadi iz te rupe.
i ti dolazis u privatan posjed da bi nekome brojao ?? ulazis u dvoriste pored 5-6 naoruzanih ljudi da bi poceo brojati?? ako neznas koje si pravilo prekrsio javi mi se slobodno naucit cu te ja
cim su likovi usli u dvoriste poceli su da pucaju krenuli su da odvrojavaju i poceli pucati
a nisi vidio/vidjela na videu kako sam vidio da ulazite naoruzani u susjedno dvoristeI malo si Magnezium pio dok si vidio kao 6 lica u grmlju a iz grmlja se samo vidio 1 tako da si ih vidio 6 po ID tako da malo MG
Decko vi ste prvi poceli pucat,moj clan je poceo odbrojavat a po pravila servera vi bih ste trebali da odbrojavate ali vi ni to niste!Tvoj clan je poceo pucat prvi po namaa nisi vidio/vidjela na videu kako sam vidio da ulazite naoruzani u susjedno dvoriste
ti ako neznas vi ste imali panele u dvoristu koji su bili gotovi 15:00 mi smo imali puno pravo da uđemo u dvoriste i da odbrojimo 5 sec da se vi maknete od panela moje lice je pocelo brojati odbrojalo je 5,4 nakon 4 je vase lice pocelo pucati po liku koji je brojao tako da vi ste prvi zapoceli paljbu tako da mi imao pravo da uzvratimo,a i malo poprcaj sa ovim svojim koji radi MG koji je videl 6 ljudi u grmlju preko ID tako da...vi niste ni usli kako treba na kapiju i poceli ste pucati vidi se na snimku a taj tvoj nije ni odbrojao vec ste pucali na veliko tako da nemoj da seres i pogledaj koji minut je na satu pa se javi.. neznate ni osnovna pravila poput MG sta je kamoli da bi znali na RP nacin ukrasti nekome panel.. zaceprkajte se tamo od kuda ste i dosli i kad naucis pravila onda izadi iz te rupe.
Tako i tebi!debili uvjek ostaju debili nema tu pomoci
ovako se ne kradu panele druze pitaj admina ce ti objasni kako trebaPozdrav mi smo dosli da krademo panele,moj clan je poceo obrojavat a vi bez ikakvog obrojavanja ste poceli da pucate,barem da ste odbrojali ali ni to niste,pogledaj u pov kako se cuje da id 5416 poceo da obrojava 5,4...Vi ste poceli da pucate vi ce te dobit warn.Lep pozdrav!
Zamolio bih administraciju da rese off top komentare!ovako se ne kradu panele druze pitaj admina ce ti objasni kako treba
Pozdrav.Kako si znao da su 6 naoruzana lica,kada na snimku na 1:18 se vidi id 12444,a svi ostali su u zbunju nevidljivi.Kako si ti mogao da izbrojis da su to 6 lica?Ulaze naoruzani u fam dvoriste i pucaju sa kapije dok jedan kao odbrojava i ubijaju redom.