Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja sam se tada vracao po moje vozilo tamo je bio parkiran bmw m5 f90 ja sam se vratio po njega ti si u mene uperio revolver i ja sam poceo da se branim,jesam se ja vratio tamo nakon smrti ali nisam isao nazad da se pucam na banku nego da uzmem svoje vozilo i nastavim svojim putem.Vrlo moguće da se lik vratio na banku nakon što je poginuo ako može admin to da provjeri molim Vas . A lice me udarilo da bi se ja oborio i da bi me lakse ubio, Moze da se tretira i kao RPWin.
Znači ovo se može tretirati kao GP 6.15 . OdličnoJa sam se tada vracao po moje vozilo tamo je bio parkiran bmw m5 f90 ja sam se vratio po njega ti si u mene uperio revolver i ja sam poceo da se branim,jesam se ja vratio tamo nakon smrti ali nisam isao nazad da se pucam na banku nego da uzmem svoje vozilo i nastavim svojim putem.
Jer si ti u mene prvi uperio pistolj necu sigurno stojati i gledati te ako mi uperis pistolj nego cu sa se odbranim,uredu dobicu kaznu za GP 6.15Znači ovo se može tretirati kao GP 6.15 . Odlično
Druže to je 6.15 . Nema dalje priče , hvala na priznanjuJer si ti u mene prvi uperio pistolj necu sigurno stojati i gledati te ako mi uperis pistolj nego cu sa se odbranim,uredu dobicu kaznu za GP 6.15
Priznajem,ispravi naslovDruže to je 6.15 . Nema dalje priče , hvala na priznanju
Neka admin ipak provjeri jesi li si vratio na bankuPriznajem,ispravi naslov
Slusaj ja sam preminuo na banci otisao sam u bolnicu uzeo rent,pa sam se vratio po moje vozilo jer nisam hteo voziti rent ja sam se vracao po moje vozilo ti si uperio pistolj u mene i ja sam se pokusao odbraniti.Neka admin ipak provjeri jesi li si vratio na banku
ijuuuh Ne treba se admin ni mučitiSlusaj ja sam preminuo na banci otisao sam u bolnicu uzeo rent,pa sam se vratio po moje vozilo jer nisam hteo voziti rent ja sam se vracao po moje vozilo ti si uperio pistolj u mene i ja sam se pokusao odbraniti.
Eto resenoijuuuh Ne treba se admin ni mučiti![]()
POV ti je kraci od 1 minutijuuuh Ne treba se admin ni mučiti![]()
Mogu ja staviti i 10 minuta, ništa se ne dešava sto bi bilo interesantno i sto je vezano za ovaj slučaj. Vidi se početak zaplet i kraj u ovih 30 sekundi i sasvim je dovoljno.POV ti je kraći od 1 minute
EtoPrije nego počnem pregledavati ovu žalbu. Ispravite format. Pogledajte Pravila za podnošenje žalbe
Imate 4 sata da ispravite ove greške
- Naslov žalbe je u neispravnom formatu