Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 15, 2022
Time of violation
21:42
Proofs
https://www.youtube.com

Luka Ashbluff

Player
Player
Vrlo moguće da se lik vratio na banku nakon što je poginuo ako može admin to da provjeri molim Vas . A lice me udarilo da bi se ja oborio i da bi me lakse ubio, Moze da se tretira i kao RPWin.
Ja sam se tada vracao po moje vozilo tamo je bio parkiran bmw m5 f90 ja sam se vratio po njega ti si u mene uperio revolver i ja sam poceo da se branim,jesam se ja vratio tamo nakon smrti ali nisam isao nazad da se pucam na banku nego da uzmem svoje vozilo i nastavim svojim putem.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Ja sam se tada vracao po moje vozilo tamo je bio parkiran bmw m5 f90 ja sam se vratio po njega ti si u mene uperio revolver i ja sam poceo da se branim,jesam se ja vratio tamo nakon smrti ali nisam isao nazad da se pucam na banku nego da uzmem svoje vozilo i nastavim svojim putem.
Znači ovo se može tretirati kao GP 6.15 . Odlično

Luka Ashbluff

Player
Player
Neka admin ipak provjeri jesi li si vratio na banku
Slusaj ja sam preminuo na banci otisao sam u bolnicu uzeo rent,pa sam se vratio po moje vozilo jer nisam hteo voziti rent ja sam se vracao po moje vozilo ti si uperio pistolj u mene i ja sam se pokusao odbraniti.

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.

• Žalba je povučena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom