Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Mass Fail RP | ID: 26002 , ID: 11756 , ID: 4066 FIB

Status
Not open for further replies.
Your ID
3279
Players nickname
Aca_Lukac
Suspect ID
26002 , 11756 , 4066
Date of violation
Aug 16, 2022
Time of violation
12:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=4pbct2aOCHk

Sheremetov

Player
Player
Kao sto je i ocigledno iz vedeo snimaka nisam imao drugog izbora nego da se administraciji zalim za neverovatan fail koji je sve na BL ostavio u cudu.
Ovakvom ponasanju se mora stanuti na put a posto znam da nasa administracija dobro radi svoj posao, ja sam siguran da ce u ovom videu videti greske fib agenata.
Na snimku se jasno vidi kako me 3 fib-ovca pred svima i bez ikakvog RP-A vezu, izvlace sa black marketa, stavljajaju u vozilo pred svima ne bi li me sto pre uhapsili.
Ja sam naravno uradio LTA jer nisam zeleo da gospoda fibovci na ovako jadan i jeftin nacin dobiju zasluge mog hapsenja.
Hvala u napred, srdacan pozdrav.

Matke Magluta

Player
Player
Postavi pov cele situacije, kupovao si vladine pancire kod Noksija na tezgi, on te je namestio posto radi za nas, ja sam te uhvatio i sproveo dalje.

Matke Magluta

Player
Player
i jos ovo:
> 5.1 Sve te državne organizacije mogu uhititi osobu ako su sumnjale na kriminalnu radnju.

Drac0n

Player
Player
Druže odavno na ovom srvu nema RPa, tako da nemaš kome ni da se žališ. Na kraju ćeš ti dobiti kaznu za MG (Što je inaaačeeee jaaakoooo veliki non RP, znači to je ju -.-), a oni će se provući da su sve radili kako treba.

"RP" se sveo da se ispritiskaju tasteru, da se /me i /do komande automatski ispišu i to je to. Da 95% servera zatražiš da ispiše sam /me i /do komandu, ne bi znail.

Nikola Gojkovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 22060 dobit će kaznu za MG.
  • Lice vas je prepoznalo sa maskom na licu.
  • ID 3279 dobit će kaznu za CL.
  • Okačite sliku crash logova ukoliko mislis unwarn da dobiješ.
  • ID 11156 dobit će kaznu za PG.
  • Vezuje lice bez ikakvog razgovora sa njim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom