Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected MG, G.P. 1.8, NONRP, RDM, P.K. 3.2 | ID|19485, ID|25475, ID|23861

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25576
Players nickname
Maki Scarface
Suspect ID
19485, 25475, 23861
Date of violation
Aug 16, 2022
Time of violation
14:18
Proofs
https://youtu.be/hio-5LOqqtA

Maki Zemunac

Player
Player
MG- prepoznavanje lica sa maskom
GP 1.8 (geto pravilo 1.8)-dozvoljeno je plackati samo u getu ili izvan grada
NONRP- ovde je situacija za ovo pravilo bila da su startovali reid njih troica to se kasnije vidi kada su startovali reid gore desno u onom brojacu i onesvestili pre reida pa ga zapoceli i onda nas dovrsili
RDM- Ubijanje van geta bez razloga
GP 3.2- Roditelje ne treba spominjati u svim chatovima, uključujući glasovne (samo za ID:25475)
Imam i pov

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Žalbu ostavljam curatoru neformalnih organizacija

Maki Zemunac

Player
Player
brate sve se vidi na povu o cemu ti pricas. Nisam siguran za MG i to je to. Sve se vidi na povu. Spominje majku, ubio nas je, i startovo reid dok smo bili onesvestili i dovrsili nas za vreme reida

Vlada Flow

Player
Player
covek je krenuo snimati dok je mrtav tu se nista ne moze zakljuciti a to sto smo zapoceli raid je zato sto su pre nego sto smo mi njih ubili su ubili jednog od nasih i zapalili mu auto

Veljko Kartell

Player
Player
brate sve se vidi na povu o cemu ti pricas. Nisam siguran za MG i to je to. Sve se vidi na povu. Spominje majku, ubio nas je, i startovo reid dok smo bili onesvestili i dovrsili nas za vreme reida
Brate ne reseava to obican admin to resava curator neformalnih organizacija Kevin Elkhabib ne brini se nista dobice warn za mass rule break.

Luka Vajkanovic

Player
Player
Ne moze po ovom videu da se zakljuci posto je jedan iz njihove familije radio vdm na meni ja sam dosao i ubio ga i oni onda su me onda ubili,a prehodno sam javio na fam chatu da idem do stare kuce,moj gazda me je bio zvao i ja se nisam javljao, a posto je znao de je moja stara kuca on je dosao i video je sta se desilo inastala je pucnjava.Nakon toga ja sam se probudio u bolnici, gde me je sef nazvao i reko da su mi zapalili kola.Nakon sto sam bio spreman da izadjem iz bolnice retnao sam auto da vidim situaciju sa mojim autom i onda je nastao sukob izmedju dve familije de oni ubijeni.I ovaj snimak nije od pocetka situacije vec od sredina rp.

DizelXD06

Player
Player
Ne moze po ovom videu da se zakljuci posto je jedan iz njihove familije radio vdm na meni ja sam dosao i ubio ga i oni onda su me onda ubili,a prehodno sam javio na fam chatu da idem do stare kuce,moj gazda me je bio zvao i ja se nisam javljao, a posto je znao de je moja stara kuca on je dosao i video je sta se desilo inastala je pucnjava.Nakon toga ja sam se probudio u bolnici, gde me je sef nazvao i reko da su mi zapalili kola.Nakon sto sam bio spreman da izadjem iz bolnice retnao sam auto da vidim situaciju sa mojim autom i onda je nastao sukob izmedju dve familije de oni ubijeni.I ovaj snimak nije od pocetka situacije vec od sredina rp.
Imas pov vdma?

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavite POV od pocetka situacije.​
  • Imate rok 12 Sati.​

Maki Zemunac

Player
Player
Brate jel ti ocekujes ja u proslost da idem. Mislim izvini al malo previse trazite. Da se razumemo nemam ja hdd od 50000 terabajta pa da mogu da snimam 24/7.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • POV nije dostavljen u zadatom roku.​
  • POV od pocetka situacije je potreban da bismo utvrdili da ih niste prvi provocirali ili slicno.​
ZATVORENO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom