Pozdrav nisam mislio da cu pisati ovo ali moram se oglasit.Naime dobio sam mute na 180min zato sto sam rekao covjeku da je "glup kao kurac" sve bi to bilo super da sam ja to njemu rekao OOC ali sad da objasnim situaciju.Naime ja i moj prijatelj smo se vozili zajedno u autu i zatim je doslo auto sa dva covjeka unutra i zatrazilo da se zaustavimo ja apsolutno razloga za zaustavljanje nisam imao jer ih je bilo malo...nakon toga osoba me car ramma i jos jedno auto dolazi sa dva covjeka unutra znaci ukupno 4 covjeka i 2 auta i dalje me pokusavaju zaustavit i time me car rammaju medjutim ja se ne zaustavljam jer je nas 2 u autu a njih ukupno 4 i dva auta.Nakon toga upucujem se prema stanici i ne skrecem prema njoj vec stajem na put a na putu je bila green zona kao sto se vidi na povu od gospodina koji me stavio Approved - GP 3.1 | 295 25731
nakon toga pocinje mi govoriti da sam ja bjezao u green zonu sto je apsolutno apsurdno po meni i time mu govorim Glup si ko kurac sa razlogom sto me ranije pokusao zaustaviti sa 4 covjeka sve imam uhvaceno na POV to jeste imam uhvacenu situaciju od ranije kad su me car rammali i pokusali zaustavit sa 4 coveka...ako treba poslat cu ga....ali mi i dalje nije jasno zasto sam mjutan bio ako sam mu reko da je glup ko kurac niti sam mu opsovo niti sam mu sta govorio OOC sve je bilo IC i to sa razlogom...smatram da je admin donio nepravdenu odluku jer vrijedjao sam ga IC...jedini razlog zasto ovo stavljam je sto mrzim nepravdu i ako mi je prosao mute moram ovo postaviti!!!Hvala unaprijed
-Dimitri
nakon toga pocinje mi govoriti da sam ja bjezao u green zonu sto je apsolutno apsurdno po meni i time mu govorim Glup si ko kurac sa razlogom sto me ranije pokusao zaustaviti sa 4 covjeka sve imam uhvaceno na POV to jeste imam uhvacenu situaciju od ranije kad su me car rammali i pokusali zaustavit sa 4 coveka...ako treba poslat cu ga....ali mi i dalje nije jasno zasto sam mjutan bio ako sam mu reko da je glup ko kurac niti sam mu opsovo niti sam mu sta govorio OOC sve je bilo IC i to sa razlogom...smatram da je admin donio nepravdenu odluku jer vrijedjao sam ga IC...jedini razlog zasto ovo stavljam je sto mrzim nepravdu i ako mi je prosao mute moram ovo postaviti!!!Hvala unaprijed
-Dimitri