Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pravilo sa Discorda 6.3, a na forumu 6.5 Generalno pravilo | ID3995

Status
Not open for further replies.
Players nickname
Dark_Tap
Suspect ID
3995
Date of violation
Oct 26, 2021
Time of violation
12h-17h
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=cKu9WxxfBME

Dark99

Player
Player
Momak mi je usao u skladiste i ukrao mi je municiju i kalase. Sve se to vidi u Logovima po slikama. Znaci ja imam odnos prema clanovima da svako moze da uzme ili da me pita ja cu sve dati to nije nikakav problem, ali najvise mrzim kradju i da me neko muci psihicki ovako jer ja najvise mrzim lopove i lazove.

Dokaz 1: Evo ga snimak gde ja vicem na njega i prozivam ga, kada se ovako iznerivram ne mogu da se kontrolisem pogotovo kada neko ovo radi, znaci momak trci po HQ nece da mi odgovori na radio nece da prica nece nista, onda uradi LTA kao sto se vidi na snimku.

Dokaz 2: , .

Posle svega ovoga, posle jedno 2 sata, lik je dosao u moj HQ kao da se nista nije desilo, kaze mi sto si me izbacio, ja mu kazem ponovo, i on mrtav ladan krene da me provocira kaze mi oces da kupis mozda pancire od mene ili metkove. Za ovo moze da posvedoci Administrator RaskoKilla . Hvala unapred. Nisam u fazonu da kacim zalbe, ali za ovakve lopove i neispravne ljude nemam reci. Kad je ovakav IG kakav li je u RL ne zelim da komentarisem. Na vama je sta cete odluciti. Hvala unapred!

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 3995 dobit će kaznu za 6.3 Generalna Pravila
  • Zabranjeno je pražnjenje skladišta organizacije u osobne svrhe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom