Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
594
Players nickname
Aldin Verstappen
Suspect ID
8408
Date of violation
Aug 17, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=eYUcSq41qzg

Te1caa

☹️
Player
Taj zlocin je mozda pocinjen prije 3-4 mjeseca, ili se desila neka greska s wantedom. Do sada se za kriminalni dosje uzimalo zatvorske kazne i vidjen u krim. strukturama a ne to. Wanted je mozda slucajno stavljen ili se desio neki incident slucajni, jos toliki da je vjerovatno bi bio uhapsen a kolko vidim nema zatvorskih kazni nit je vidjen u krim strukt

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Taj zlocin je mozda pocinjen prije 3-4 mjeseca, ili se desila neka greska s wantedom. Do sada se za kriminalni dosje uzimalo zatvorske kazne i vidjen u krim. strukturama a ne to. Wanted je mozda slucajno stavljen ili se desio neki incident slucajni, jos toliki da je vjerovatno bi bio uhapsen a kolko vidim nema zatvorskih kazni nit je vidjen u krim strukt
Od novog globala nije tako , bez uvrede al radim isto sto i vi meni pokusavate al ne mozete
Upoznajte se sa PDA nakon globalnog update-a
Nemam nista protiv vas samo se sluzim istim sredstvima kao i vi protiv mene , jedina razlika ja sam cist ko suza

Te1caa

☹️
Player
Takodjer ovo je pravilo za drzavne organizacije, a covjek nije pripadnik JOS drzavne organizacije.

Te1caa

☹️
Player
Od novog globala nije tako , bez uvrede al radim isto sto i vi meni pokusavate al ne mozete

Upoznajte se sa PDA nakon globalnog update-a
Nemam nista protiv vas samo se sluzim istim sredstvima kao i vi protiv mene , jedina razlika ja sam cist ko suza
Kada se iko zalio na tebe?

Te1caa

☹️
Player
Raspitajte se sta vam clanovi stranke rade , necu vise pisat ako sam u krivu nek admini odbiju ugodno vece
To sto clanovi stranke rade je njihov problem i bice kaznjeni za to.Mile a ni ja nista protiv tebe nismo rekli i skroz smo bili okej dal ces ti da pobedis ili on.Ali kako hoces

Aldin Verstappen

Predomislio sam se ne mogu ja ovo jako se lose osjecam ,izvinite
POVLACIM ZALBU

Te1caa

☹️
Player
Predomislio sam se ne mogu ja ovo jako se lose osjecam ,izvinite
POVLACIM ZALBU
Aldine bicu iskren ali ovo sto se zalis je vrlo glupo zato sto ako neko iz nase stranke pravi tebi probleme javi mi se i resicemo to.Ponavljam nemamo nista protiv tebe i podrzavamo te.

Aldin Verstappen

Aldine bicu iskren ali ovo sto se zalis je vrlo glupo zato sto ako neko iz nase stranke pravi tebi probleme javi mi se i resicemo to.Ponavljam nemamo nista protiv tebe i podrzavamo te.
Pogresni ljudi savjeti , uglavnom ZALBA POVUCENA MOLIM ADMINE DA REJECT SAMO

Status
Not open for further replies.
Top Bottom