Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
16688
Players nickname
Ying Ling
Suspect ID
15398
Date of violation
Aug 18, 2022
Time of violation
2:44 AM
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=uLxvzlW8_q8

Duki Suzzuki

Player
Player
Ti i tvoji drugari dnevno baitate bar jedno 10 porodica i samo kukas posle po forumu kao neka seka persa. Vas bi trebali admini malo cesce da specaju.

ToniZero

Macedonian Player
Player
Ti i tvoji drugari dnevno baitate bar jedno 10 porodica i samo kukas posle po forumu kao neka seka persa. Vas bi trebali admini malo cesce da specaju.
aj cuti ti majmune jedan retardirani nemas zivot mongoloidu jedan idi pravi nesto pravis se nesto pametan a za kurac mi si

Duki Suzzuki

Player
Player
aj cuti ti majmune jedan retardirani nemas zivot mongoloidu jedan idi pravi nesto pravis se nesto pametan a za kurac mi si
Ko tebe pusti sa lanca kidu jedan xD. Tri reci si naucio i mislis da ces me uvrediti. Zajedno braca ONTOP da se skupe nemaju inteligenciju priblizno sobnoj temperaturi. Sedi i cuti bolje gledaj svoja posla.

Duki Suzzuki

Player
Player
zato vas karamo
Nemas ti sa cim. A vidi se ovde po tvom i tvojih drugara recniku ko baita i ko psuje ;). Vi nista drugo sem psovki i vredjanja ne znate, toliko o tome da ti nekog reportas. Sedi dete i nauci se vaspitanju.

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 15398 dobiće kaznu za GP 3.1
  • Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom