sve u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!aj cuti ti majmune jedan retardirani nemas zivot mongoloidu jedan idi pravi nesto pravis se nesto pametan a za kurac mi siTi i tvoji drugari dnevno baitate bar jedno 10 porodica i samo kukas posle po forumu kao neka seka persa. Vas bi trebali admini malo cesce da specaju.
Ko tebe pusti sa lanca kidu jedan xD. Tri reci si naucio i mislis da ces me uvrediti. Zajedno braca ONTOP da se skupe nemaju inteligenciju priblizno sobnoj temperaturi. Sedi i cuti bolje gledaj svoja posla.aj cuti ti majmune jedan retardirani nemas zivot mongoloidu jedan idi pravi nesto pravis se nesto pametan a za kurac mi si
zato vas karamoKo tebe pusti sa lanca kidu jedan xD. Tri reci si naucio i mislis da ces me uvrediti. Zajedno braca ONTOP da se skupe nemaju inteligenciju priblizno sobnoj temperaturi. Sedi i cuti bolje gledaj svoja posla.
Nemas ti sa cim. A vidi se ovde po tvom i tvojih drugara recniku ko baita i ko psujezato vas karamo