Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected VDM, DM, UB, GP 3.1, GP 3.2 ID 15847

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16780
Players nickname
Nick Brahimm
Suspect ID
15847
Date of violation
Aug 18, 2022
Time of violation
11:41
Proofs
https://imgur.com/hvu9KIM

Nick Santoro

Player
Player
Znači da krenemo od početka:
Prvo što momak pod imenom ALEX NAVARRO radi je da ulazi jučer u PD stanicu i bez daje u uniformi uzima oružije iz skladišta i napušta stanicu, tu sam ga ja uhvatio i krenuo je svašta govoriti. Ali nažalost taj POV nemam. Poslje toga na posmornici radi gluposti i neće da sluša viši čin te par minuta prije početka podmornice samo izlazi iz grada(
Poslje toga mu je smanjen rank). ->17.8

Te da bi poslje svih opomena i smanjenja ranka on i dalje nastavlja da pravi probleme. Prvo što radi je da me udara po stanici i ubija. Onda uzima zapljenu i ide po gradu radi VDM diže vozila ostalim državnim organizacijama(direktno vladi koji su me na to i uputili). Tu sam ja s njim htio samo mirno porazgovarati ali nije htio te nastavlja vrijeđati vladu i mene na razini nacionalnosti i obitelji. I onda na kraju svega kada je saznao da će dobiti otkaz počinje pisati koje šta na radiu i vrijeđati kolege iz PD uključujući i mene.->18.8

Iako mi POV ne želi raditi ima hrpa drugih dokaza koji to sve potvrđuju i ima ostalih kolega koje su to sve vidjele/čule.

Molio bih da se ova žalba uvaži zato što ovakvo ponašanje nije dozvoljeno i nedopustivo je u ovo gradu.

Ante Spretnik

Player
Player
Evo samo da vidite. I moj auto je zaplijenio, i to kad sam stigao u PD, da pitam u ćemu je problem. On je tada već radio probleme i kad sam mu rekao da pođe sa mnom u kancelariju mi je namjerno zaplenio auto, a uz to je radio vdm kad smo ga pokušali sprečiti da odveze auto.

Ante Spretnik

Player
Player
eto i tu nas je pucao sa zgrade, samo se ne vidi njegov id jer loše puca pa nije uspio nikog srušit

Shaw Dree

Player
Player
eto i tu nas je pucao sa zgrade, samo se ne vidi njegov id jer loše puca pa nije uspio nikog srušit
To ne moze da se prihvati kao prvo nije to dokaz kao drugo to za auto nema nikakve veze sa vezom a kao 3 ova zalba je potupna glupost jer nema nikakvih kontretnih dokaza . Pozdrav

Shaw Dree

Player
Player
Znači da krenemo od početka:
Prvo što momak pod imenom ALEX NAVARRO radi je da ulazi jučer u PD stanicu i bez daje u uniformi uzima oružije iz skladišta i napušta stanicu, tu sam ga ja uhvatio i krenuo je svašta govoriti. Ali nažalost taj POV nemam. Poslje toga na posmornici radi gluposti i neće da sluša viši čin te par minuta prije početka podmornice samo izlazi iz grada(
Poslje toga mu je smanjen rank). ->17.8

Te da bi poslje svih opomena i smanjenja ranka on i dalje nastavlja da pravi probleme. Prvo što radi je da me udara po stanici i ubija. Onda uzima zapljenu i ide po gradu radi VDM diže vozila ostalim državnim organizacijama(direktno vladi koji su me na to i uputili). Tu sam ja s njim htio samo mirno porazgovarati ali nije htio te nastavlja vrijeđati vladu i mene na razini nacionalnosti i obitelji. I onda na kraju svega kada je saznao da će dobiti otkaz počinje pisati koje šta na radiu i vrijeđati kolege iz PD uključujući i mene.->18.8

Iako mi POV ne želi raditi ima hrpa drugih dokaza koji to sve potvrđuju i ima ostalih kolega koje su to sve vidjele/čule.

Molio bih da se ova žalba uvaži zato što ovakvo ponašanje nije dozvoljeno i nedopustivo je u ovo gradu.
Ova zalba ne moze da se prihvati sa ovim dokazima ,jedina opcija je otkaz iz policije i to je to. Za dalje Ic molimo vas da ne radite mg ako lice promeni kosu ili ako nosi masku da ga znate po mg voicu ili po glasu ,Hvala na razumevanju ovo sto sam ja napisao moze i admin da vam potrdi.

Anđelko Roosevelt

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Ispravite format imate 4 sata da ispravite ove greške

Diablo Daytona

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljene u zadatom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom