Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
3051
Players nickname
Stefan_Tapi
Suspect ID
24117,20623,22950
Date of violation
Aug 18, 2022
Time of violation
15:18
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=oPxJvlEeLUY

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Dosli su da ukradu auto jer su videli da nema osiguranje i krenuli da pucaju i udaraju i gaze autom
Dokaz 1
Dokaz 2
na snimku te samo ja pucam, a i rekao sam ti da izadjes nisi izasao, imao sam pravo da pucam, ako vec kacis kaci kako je pozarnikar vozio auto na duznosti i kako je mene i moje kolege gazio

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
22950 nista ne radi sako trci okolo i smeje ti se... al bitno da ti oces nabiti warn

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Ne smes ti u gradu da kazes meni da dizem ruke ti krsis pravilo, a i nisam ja kriv sto ste tu trojica
nismo svi iz iste familije a i na videu se vidim samo ja kako krsim pravila ako ih uopste krsim jer sam ti reko da izadjes nisi izaso, i da nisam ti reko dizi ruke vec izadji iz auta

Last edited:

Fran Balboa

GOAT
Player
au brate moj hahah kaze on njemu ispred glavne banke u centru grada izlazi iz auta i dizi ruke hahahah. I onda uz to kaze ja nista ne krsim ovdje xD

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.​
  • ID 20623 dobiće kaznu za PZZ 1.1
  • Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena
  • Ostala lica nisu pucala u vas a samo se delimicno vidi i ne moze se sa sigurnoscu tvrditi da je drugo lice vrsilo VDM. Sa druge strane obzirom da diskord i na razgvor na diskordu vi cete dobiti kaznu za MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom