By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!na snimku te samo ja pucam, a i rekao sam ti da izadjes nisi izasao, imao sam pravo da pucam, ako vec kacis kaci kako je pozarnikar vozio auto na duznosti i kako je mene i moje kolege gazio
Stavljeno je da admini odluce a ne ti22950 nista ne radi sako trci okolo i smeje ti se... al bitno da ti oces nabiti warn
Ne smes ti u gradu da kazes meni da dizem ruke ti krsis pravilo, a i nisam ja kriv sto ste tu trojica22950 nista ne radi sako trci okolo i smeje ti se... al bitno da ti oces nabiti warn
nismo svi iz iste familije a i na videu se vidim samo ja kako krsim pravila ako ih uopste krsim jer sam ti reko da izadjes nisi izaso, i da nisam ti reko dizi ruke vec izadji iz autaNe smes ti u gradu da kazes meni da dizem ruke ti krsis pravilo, a i nisam ja kriv sto ste tu trojica
ma lagan si nije meni problem priznati greskuau brate moj hahah kaze on njemu ispred glavne banke u centru grada izlazi iz auta i dizi ruke hahahah. I onda uz to kaze ja nista ne krsim ovdje xD