Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1870
Players nickname
Mehmed Kaan
Administrators nickname
Andjelko Vuitton
Date
Aug 18, 2022
Time
22:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/173578/

Mehmed Silni

Player
Player
Dobio sam ban jer sam rekao “mala bil mi dala” jos pregleda ovaj nalozeni lik sto se ne odvaja od minoline a pritom ja nigde nisam prekrsio gp 6.9 malo bolje procitajte to pravilo a i takodje ja nisam rekao tacno sta da mi da to sto ona je pomislila na te stvari nije moj problem

Reyli

Player
Player
cudno da admin ne pregleda ceo dan i odjednom pregleda bas tu zalbu a svi koji bar malo prate caskanje imaju sta da vide, nista ne govorim protiv niti pokusavam da vredjam, povezan sam sa tom situacijom i momak nigde nije naglasio sta zeli da mu da? admin bez ikakvih razloga banuje.

Ari1122

https://www.youtube.com/watch?v=Y2C5n_eXrq4
Player
cudno da admin ne pregleda ceo dan i odjednom pregleda bas tu zalbu a svi koji bar malo prate caskanje imaju sta da vide, nista ne govorim protiv niti pokusavam da vredjam, povezan sam sa tom situacijom i momak nigde nije naglasio sta zeli da mu da? admin bez ikakvih razloga banuje.
Ona je postavila zalbu pre 5 min a Andjelko pregleda za 1min zato sto simpa :D

Minolina Ashford

Player
Player
Minolina ne udje na Grand ni 1h dnevno, tako da vase suvisne komentare ostavite za sebe. Lijep pozdrav !

Mike Grand

Player
Player
za konstantno terorisanje igraca na serveru, doxing, sexizam, ismijavanje na bilo kakvoj osnovi su zasluzni bas ovi momci koji brane osobu koja je banovana. takodjer sada pocinjemo da gledamo i vrijedjanje administracije ("jos pregleda ovaj nalozeni lik"). do kad cemo da trpimo sve ovo draga administracijo? jel imam opciju na discordu da ih blokiram ili postoji i drugo rijesenje za gore navedene probleme?

Reyli

Player
Player
za konstantno terorisanje igraca na serveru, doxing, sexizam, ismijavanje na bilo kakvoj osnovi su zasluzni bas ovi momci koji brane osobu koja je banovana. takodjer sada pocinjemo da gledamo i vrijedjanje administracije ("jos pregleda ovaj nalozeni lik"). do kad cemo da trpimo sve ovo draga administracijo? jel imam opciju na discordu da ih blokiram ili postoji i drugo rijesenje za gore navedene probleme?
do kad ce server da trpi disbandanje organizacija zato sto igraju turf u normalu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom