Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

mantril420

Player
Player
Ime porodice: Montreal Family
Vlasnik porodice i ID: Rikardo Montreal | 24739
Broj kuće od porodice: 487
Forum link od vlasnika porodice: Rikardo Montreal
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: Rikardo Montreal#6772

Logo Familije:

montreal-hand-written-logo-city-260nw-1746482045.jpg

Istorija porodice:

Davne 2004 godine u malenom gradu Akronu Rikardo Montreal se odselio od svojih roditelja te je poceo zivjeti sam. Naravno morao se sam poceti snalaziti u opakom gradu Akronu. Poceo je polako upoznavati nove ljude te mu je za oko zapeo jedan covjek po imenu Dragann Ocokulicc s kojim se poceo druziti i zaradivati neke pare sto ilegalnim sto legalnim putem te su poceli zivjeti skupa i postali su cimeri., Nakon par godina kada su skupili malo kesa odlucuju se preseliti na drugi kraj drzave u Los Santos gdje pocinju raditi kao drvosjece te su dostavljali drva jednoj porodici te su uspust ucili neke stvari od njih o porodici. Nakon sto su se privikli na zivot u novom gradu. Rikardo i Dragann odlucili su osnovati svoju porodicu te su krenuli u grad upoznavati nove ljude i nasli dosta novih zainteresiranih ljudi. Porodica se dan danas trudi da svojim ljudima pruzi najbolje.

Cilj porodice:
Ici na sve eventi i biti sto bolji
Ugoditi clanovima da se osjecaju dobro u porodici
uci u top 30 na rang listi
bez svade s drugim porodicama

Rankovi u porodici:
New member-to su iskljucivo novi clanovi kojima se testira povjerenje i aktivnost(3 dana)
Member-tu si ako si prosao testiranje i dajemo ti vjetar u leda da budes aktivniji
Loyal member-tu su clanovi koji su duze vrijeme ovdje ali nisu dovoljno aktivni da bi bili visi rank
Junior Commander-ovo su clanovi koji su aktivni i duze vrijeme su tu
Commander-tu si ako si jako dugo tu ides na evente i zalazes se za porodicu
Senior Commander-ako imas iskustva i trudis se za fam opcenito dobijas ovaj rank
HITMAN-ovdje je svega 2 clana koji imaju dosta iskustva i moje povjerenje da nece izdati i pokrasti fam
BOSS-ovdje je samo 1 clan koji je osnovao porodicu zajedno samnom i ima svo moje povjerenje te me odlicno zamjenjuje
BIG BOSS- tu sam ja sef porodice imam svo vlasnistvo

Pravila porodice:
Bez vrijedanja i omalovazavanja
Bez krade i drukanja
Postovati pravila grada
Ne moliti za Rank-up
Nakon svake upotrebe vozila vratiti u garazu i napuniti
Postovati veci rank

Last edited:

Kevin Elkhabib

Player
Player
Pozdrav,​

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24/48 sata u igri i na diskordu (Obavezno stavite ime na discordu kao sto vam je i ingame).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom