Ime porodice: Montreal Family
Vlasnik porodice i ID: Rikardo Montreal | 24739
Broj kuće od porodice: 487
Forum link od vlasnika porodice: Rikardo Montreal
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: Rikardo Montreal#6772
Logo Familije:
Istorija porodice:
Davne 2004 godine u malenom gradu Akronu Rikardo Montreal se odselio od svojih roditelja te je poceo zivjeti sam. Naravno morao se sam poceti snalaziti u opakom gradu Akronu. Poceo je polako upoznavati nove ljude te mu je za oko zapeo jedan covjek po imenu Dragann Ocokulicc s kojim se poceo druziti i zaradivati neke pare sto ilegalnim sto legalnim putem te su poceli zivjeti skupa i postali su cimeri., Nakon par godina kada su skupili malo kesa odlucuju se preseliti na drugi kraj drzave u Los Santos gdje pocinju raditi kao drvosjece te su dostavljali drva jednoj porodici te su uspust ucili neke stvari od njih o porodici. Nakon sto su se privikli na zivot u novom gradu. Rikardo i Dragann odlucili su osnovati svoju porodicu te su krenuli u grad upoznavati nove ljude i nasli dosta novih zainteresiranih ljudi. Porodica se dan danas trudi da svojim ljudima pruzi najbolje.
Cilj porodice:
Ici na sve eventi i biti sto bolji
Ugoditi clanovima da se osjecaju dobro u porodici
uci u top 30 na rang listi
bez svade s drugim porodicama
Rankovi u porodici:
New member-to su iskljucivo novi clanovi kojima se testira povjerenje i aktivnost(3 dana)
Member-tu si ako si prosao testiranje i dajemo ti vjetar u leda da budes aktivniji
Loyal member-tu su clanovi koji su duze vrijeme ovdje ali nisu dovoljno aktivni da bi bili visi rank
Junior Commander-ovo su clanovi koji su aktivni i duze vrijeme su tu
Commander-tu si ako si jako dugo tu ides na evente i zalazes se za porodicu
Senior Commander-ako imas iskustva i trudis se za fam opcenito dobijas ovaj rank
HITMAN-ovdje je svega 2 clana koji imaju dosta iskustva i moje povjerenje da nece izdati i pokrasti fam
BOSS-ovdje je samo 1 clan koji je osnovao porodicu zajedno samnom i ima svo moje povjerenje te me odlicno zamjenjuje
BIG BOSS- tu sam ja sef porodice imam svo vlasnistvo
Pravila porodice:
Bez vrijedanja i omalovazavanja
Bez krade i drukanja
Postovati pravila grada
Ne moliti za Rank-up
Nakon svake upotrebe vozila vratiti u garazu i napuniti
Postovati veci rank
Vlasnik porodice i ID: Rikardo Montreal | 24739
Broj kuće od porodice: 487
Forum link od vlasnika porodice: Rikardo Montreal
Ime i tag vlasnika porodice na diskordu: Rikardo Montreal#6772
Logo Familije:
Istorija porodice:
Davne 2004 godine u malenom gradu Akronu Rikardo Montreal se odselio od svojih roditelja te je poceo zivjeti sam. Naravno morao se sam poceti snalaziti u opakom gradu Akronu. Poceo je polako upoznavati nove ljude te mu je za oko zapeo jedan covjek po imenu Dragann Ocokulicc s kojim se poceo druziti i zaradivati neke pare sto ilegalnim sto legalnim putem te su poceli zivjeti skupa i postali su cimeri., Nakon par godina kada su skupili malo kesa odlucuju se preseliti na drugi kraj drzave u Los Santos gdje pocinju raditi kao drvosjece te su dostavljali drva jednoj porodici te su uspust ucili neke stvari od njih o porodici. Nakon sto su se privikli na zivot u novom gradu. Rikardo i Dragann odlucili su osnovati svoju porodicu te su krenuli u grad upoznavati nove ljude i nasli dosta novih zainteresiranih ljudi. Porodica se dan danas trudi da svojim ljudima pruzi najbolje.
Cilj porodice:
Ici na sve eventi i biti sto bolji
Ugoditi clanovima da se osjecaju dobro u porodici
uci u top 30 na rang listi
bez svade s drugim porodicama
Rankovi u porodici:
New member-to su iskljucivo novi clanovi kojima se testira povjerenje i aktivnost(3 dana)
Member-tu si ako si prosao testiranje i dajemo ti vjetar u leda da budes aktivniji
Loyal member-tu su clanovi koji su duze vrijeme ovdje ali nisu dovoljno aktivni da bi bili visi rank
Junior Commander-ovo su clanovi koji su aktivni i duze vrijeme su tu
Commander-tu si ako si jako dugo tu ides na evente i zalazes se za porodicu
Senior Commander-ako imas iskustva i trudis se za fam opcenito dobijas ovaj rank
HITMAN-ovdje je svega 2 clana koji imaju dosta iskustva i moje povjerenje da nece izdati i pokrasti fam
BOSS-ovdje je samo 1 clan koji je osnovao porodicu zajedno samnom i ima svo moje povjerenje te me odlicno zamjenjuje
BIG BOSS- tu sam ja sef porodice imam svo vlasnistvo
Pravila porodice:
Bez vrijedanja i omalovazavanja
Bez krade i drukanja
Postovati pravila grada
Ne moliti za Rank-up
Nakon svake upotrebe vozila vratiti u garazu i napuniti
Postovati veci rank
Last edited: