Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12210
Players nickname
Marijan Gotti
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 19, 2022
Time of violation
12:51
Proofs
https://imgur.com/a/UHiBeSo

Marijan Glock

Player
Player
Velika neprofesionalnost organizacije Lifenvader nije im prvi put da griješe i pišu u Ether razne stvari molio bih da kuratori malo više obrate pozornost na ispravnost oglasa koji napišu djelatnici Lifenvadera. Također napišem kupujem oni stave prodajem. Nažalost nemam dokaze za to ali od sad ću imati.

bokaa

Player
Player
Postovanje, ovde sam krenuo da pisem ovu poruku ispod ali sam slucajno klikno Enter. Nadam se da niste uvredjeni ovom porukom sa ETHERA.

Don Aca

Player
Player
Velika neprofesionalnost organizacije Lifenvader nije im prvi put da griješe i pišu u Ether razne stvari molio bih da kuratori malo više obrate pozornost na ispravnost oglasa koji napišu djelatnici Lifenvadera. Također napišem kupujem oni stave prodajem. Nažalost nemam dokaze za to ali od sad ću imati.
au na koju se glupost ti zalis nisi realan

Don Aca

Player
Player
jel te nije sramota siv drzali 5k ovo je jedini covek koj ej smanjio cenu oglasa i trudi se i ti zelis to da mu useres mentolu

Marijan Glock

Player
Player
ISPRAVLJENO zamolio bih te Henry da pogledaš logove i vidiš da je Muhamed Habibi kiko sve iz Lifeinvader koji se prezivaju Gotii dakle mržnja prema određenoj familiji molim te da i ovo uvažiš u žalbu i kazniš Lifeinvader.

bokaa

Player
Player
ISPRAVLJENO zamolio bih te Henry da pogledaš logove i vidiš da je Muhamed Habibi kiko sve iz Lifeinvader koji se prezivaju Gotii dakle mržnja prema određenoj familiji molim te da i ovo uvažiš u žalbu i kazniš Lifeinvader.
Lider ima pravo da izbaci svakoga u koga izgubi poverenje

bokaa

Player
Player
Izbacio sam Heyz Gotti zato sto sam ga juce ubacio a nisam ga ispitao i nije mi bio siguran, sledeci je Fixon Gotti izbacen zbog izgubljenog poverenja i zbog ponasanja na discordu

Fixon Gotti

Player
Player
Izbacio je sve iz porodice Gotti zato sto su se dva lika iz nase porodice zalili na organizaciju LifeInvader. Bio sam tamo i pricao svima kako treba da rade. Njegov zamenik se lose ponasao prema meni a ja necu da trpim niciji hir i izbacivanje besa na meni

bokaa

Player
Player
A krešo Gotti koji je bio full aktivan i direktor oglasa koji je ispravljo večinu koji krivo pišu oglase i imaš dosta ljudi koje si ovako ubacio u organizaciju koji ne znaju kako se pišu oglasi.
Izbacen je zbog svadjanja u NON-RP chatu

ilija sprdandzija

Player
Player
Koj si ti retard nisam te za dzabe hejtovo debilu glupavi covek se stvarno trudi oko org a ti ga kacis

Thekuca

Player
Player
i ovde kazes da si me izbacio zbog svade a u dm mi pises da sam ja dobar ali da si izgubio povjerenje jer sam iz gottija

Status
Not open for further replies.
Top Bottom