Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64
Players nickname
Uros Boskovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 19, 2022
Time of violation
0000
Proofs
https://youtube.com/shorts/EUVoaoXbrag?feature=share

Uros AlBahardi

Player
Player
Dobro veče,
Danas sam se bunio u vezi oglasa na discordu od Lifeinvader-a, ukazivao na njihove greške. Posle nekog vremena odnosno sada sam hteo da vidim da li je neko nešto odgovorio... Pokušao sam da potražim server ali nisam uspeo, banovali su me zbog IC žalbe, ja OOC nemam ni sa kim ništa na ovom Project-u. Mislim da nije u redu prema igračima da čim se žale na nešto dobiju ban sa discord-a te organizacije, trebalo bi da se nađe neki kompromis, odradi se kroz RolePlay ili nešto se smisli. Bio sam punih 6 meseci u ovoj organizaciji i nikad niko nije banao ili kickao nekog sa Li discord servera.

Sa Poštovanjem,
-Uroš Bošković

Fixon Gotti

Player
Player
Dobro veče,
Danas sam se bunio u vezi oglasa na discordu od Lifeinvader-a, ukazivao na njihove greške. Posle nekog vremena odnosno sada sam hteo da vidim da li je neko nešto odgovorio... Pokušao sam da potražim server ali nisam uspeo, banovali su me zbog IC žalbe, ja OOC nemam ni sa kim ništa na ovom Project-u. Mislim da nije u redu prema igračima da čim se žale na nešto dobiju ban sa discord-a te organizacije, trebalo bi da se nađe neki kompromis, odradi se kroz RolePlay ili nešto se smisli. Bio sam punih 6 meseci u ovoj organizaciji i nikad niko nije banao ili kickao nekog sa Li discord servera.

Sa Poštovanjem,
-Uroš Bošković
Takodje, i ja sam dobio ban zbog zalbi koje sam stavio tamo. Nemam nikakvih problema OOC sa ljudima koji rade u LifeInvader.

Andra Obama

Sladji sam od meda
Player
Pozdrav Uroše, dobio si ban sa discorda kao i pojedine osobe koje su od žalbe za oglas pretvorile u provociranje i vredjanje članova organizacije sto nije dozvoljeno pogotovo jer nije bilo samo u sekciji za žalbe već i zahtev za uslugu, takođe kuratori su danas već obavešteni o situaciji.
Na žalbu svako ima pravo i to niti želimo niti imamo pravo da Vam oduzmemo ali diskretno vredjanje koje prelazi u direktno vredjanje lidera, njegovih zamenika i ostalih zaposlenih nije dozvoljeno.
Ban nije stalan već će ostati 3 dana s obzirom da morate i vi biti upućeni u nova pravila oglasa, legalne i ilegalne predmete koji se nalaze na listi.

Žalbe na LifeInvader discordu služe ako je u pitanju sitna greska u oglasu a ne za vredjanje i provociranje.
Ako se pojedincima ne svidja način na koji lider vodi organizaciju možete to objaviti na forum.

Daki Kavasaki

Player
Player
Ja neznam ljudi koji je vama problem da se svaki dan konstantno zalite na LifeInvaider a sami ste si krivi za to sta raditi, bukvalno Muhamed se dosta trudi za org takodje i drugih ljudi koji mu pomazu a vi to mislite da mozete srusit. Ako ste bili kikani iz LifeInvaidera imali ste razlog kika nije Muhamed namerno dao vama kick nego sa razlogom zasto se glupirate.

Fixon Gotti

Player
Player
Ja neznam ljudi koji je vama problem da se svaki dan konstantno zalite na LifeInvaider a sami ste si krivi za to sta raditi, bukvalno Muhamed se dosta trudi za org takodje i drugih ljudi koji mu pomazu a vi to mislite da mozete srusit. Ako ste bili kikani iz LifeInvaidera imali ste razlog kika nije Muhamed namerno dao vama kick nego sa razlogom zasto se glupirate.
kaze da sam dobio kick za ponasanje a u dm na discordu mi kaze izgubio sam poverenje.. ccccc lazov

Reyli

Player
Player
jel ste realni da ocete da disbandate life invader, H A O S

Scarlet Dashwood

Only if you wish to suffer...
Player
McLaren nevera.

hejzWarngotti

Player
Player
Problem je sto si ti zamenik direktora a pises ne znam spojeno.

hejzWarngotti

Player
Player
Prvi put vidim da novi lider koji dodje pokikuje celu organizaciju , i nakon 15 minuta ubaci 40 svojih ljudi koji veze sa vezom nemaju . Normalno da ne zaboravim sto je pobanovao ljude sa diskorda , van pameti , za sta ban? Gde ste videli da je neko nekad banovao nekog sa life invader diskorda , unormalite se malo ljudi , zbog teletabisa koje ste ubacili u organizaciju nabicete ne 3 nego 23 warna .

Fixon Gotti

Player
Player
Prvi put vidim da novi lider koji dodje pokikuje celu organizaciju , i nakon 15 minuta ubaci 40 svojih ljudi koji veze sa vezom nemaju . Normalno da ne zaboravim sto je pobanovao ljude sa diskorda , van pameti , za sta ban? Gde ste videli da je neko nekad banovao nekog sa life invader diskorda , unormalite se malo ljudi , zbog teletabisa koje ste ubacili u organizaciju nabicete ne 3 nego 23 warna .
Nemoj tako njima je rec teletabis vredjanje banovace i tebe na discordu

reedjii

Player
Player
Ti tvoja familija ste vec pokusali da nam nabijete bezbroj warnova, na kraju imamo samo verbal zbog pogresne upotrebe ethera.

bokaa

Player
Player
Ziva istina nego, ti i taj fixon dobili ste unban. I nisam vas ja banovao nego zamenik

hejzWarngotti

Player
Player
Ti i taj Fixon koji ima 6000 izbacenih oglasa.
Naucite da pisete oglase ljudi , 3 puta ste drugaru umesto kupujem stavili prodajem.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom