Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1255
Players nickname
Gerrito Malchiny
Administrators nickname
Henry Laat
Date
Aug 20, 2022
Time
17:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/174688/

Gerrito Malchiny

Player
Player
Ovako, znaci ja stvarno od dana u dan gubim volju za igranje na ovom projektu samo zbog ovakvih situacija. Lik nas je ubio pre pocetka eventa, skripta sama kazuje KO ME JE UBIO I UBAVO SE VIDI NA MAPI DA SAM JA ODMA PORED KRUG. Admin koji ocigledno ima neku drugarsku vezu sa ovim likom koji je ubio meni volju za igranje nece da mi zakljuca temu vec trazi jos jedan POV od mene. Ja ne znam sto je nejasno, na pov se vidi gde palim SNIMANJE PRE EVENTA i me neko ubija ?????? -
to je ovaj POV na koj evo vidite se tacno vidi LIK gde puca ako admin mora da ga vidi ma da skripta sama kazuje Screenshot. Okacio sam jos jedan POV znaci samo za to sto sam ja otisao kako i svaki igrac sto ima pravo na EVENT ja gubim vreme da uploadam 2 POV-a samo za to sto je nekome adminu igrac ocigledno nesto vise i nece nikako da ga kazni ??? Evo link i od drugi pov
Evo link od teme Reviewed - Pravilo Dogadjaja 1.2 | 12925
Znaci ja kao igrac kome je unistena volja za igru zbog nekog igraca koji nas je ubio za da zadovoljim pravdu treba da gubim tacno 12h od kako se to desilo za da se resi iako je situacija jasna ????????

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, zalba je jos uvijek aktivna ne vidim razlog za pravljenje zalbe na admina ako jos odluka nije donesena.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom