Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7807
Players nickname
Zvonko Sirovina
Administrators nickname
Henry Laat
Date
Aug 19, 2022
Time
23:42
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/174518/

Zeljko Kidara

Player
Player
    • G.P 6.15 - Kad ste izvan GHETTO - a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

- Kad ste izvan GHETTO - a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti.

Ja se nisam upustio u nikakv rp on je taj koji je dosao da mi se zakucava u avion , morao sam da se branim znacii da neki lik krene da me puca u gradu ja moram n ako je RP simulacija stvarnog zivota . a u stvarnom zivotu kad neko pokusava da se zakuca u avion koji ima 100 litara goriva . i koji vadi revolver i krece da te puca bez da govori ista . naravno da cu da se branim a ne da mu brojim 5 sekundi jel ce da me za to vreme ubije 200 puta . Admin ne zna raziliku izmedju G.P 6.15 . i DM-a . G.P 6.15 se koristi naprimer kad si na auto putu trazis taoca izdas mu zahtev u 5 sekundi da stane ako ne stane ubijes ga . ovaj lik je dosao sa namerom da me ubije i morao sam da se branim .

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, admin je donio ispravnu odluku. Samo pravilo kaze "Kad ste izvan GHETTO - a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti." Vi ste u ovoj situaciji trebali izaci iz vozila i odbrojati mu 5 sekundi da vas napusti podrucje pa onda ga ubiti ako ne poslusa vase zahtijeve a svakako bi dobio kaznu za CR i da je napustio a vi ne bi dobili kaznu za G.P 6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom