Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
32
Players nickname
Johnny One
Administrators nickname
Kevin Elkhabib
Date
Aug 19, 2022
Time
03.30
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/174641/

Tyler Haze

Player
Player

Vi , Administracija ste napravili grešku i banali lidera porodice Vendetta (ID 53) jer reagirate brzo i nepromišljeno , isti je unbanan nakon 24h od strane Mazhora jer je evidentno da ste napravili grešku i oduzeli neformalnu organizaciju bez opravdanja . Zatim odbijate popraviti svoju grešku pod isprikom da je lider banan , te nas informirate da čekamo 30 dana jer ste Vi pogrješili ????? Pa jel Vi mene sprdate , pravite budalom ili danas nosite takav parfem?
Ukoliko se nama ne vraća nefromalna organizacija koju ste nam oduzeli zbog Vaše greške , zahtjevam da se admini koji su napravili grešku također suspendiraju na 30 dana.

Hvala unaprijed i ugodan dan .

PS. Mene bi bilo sramota da sam na Vašem mjestu .

Tom Henkins

Player
Player
Nitko nije trazio warn na admina koji je greskom banovao lidera porodice,zatrazeno je ono samo sto je cisto posteno oduzeto.
Kada bi se tako gledalo koliko lidera i igraca bi trebalo biti banovano na 60 dana???Radi jednog te istog razloga,da se malo zapitamo ali otom potom 😊

Status
Not open for further replies.
Top Bottom