Approved - Unban Appeal ID 53
Dear Mazhor Today i got banned for General rule 1.7 which is benign and kind of not true i did. We ask for particular reason about our ban. And Abraham denied our Appeal and said "You sold family house for 0$" Rejected - Unban appeal | Ivkezz Obama I am with Kayn_One 4375 since day 1 in same...
gta5grand.com
Rejected - Vendetta - Neformalna org
Porodica Vendetta osnovana je 2019 u Los Santosu . Osnovali su ju Tyler One, Johnny Lahanta, Kayn Lahanta pomoć njihovog rođaka iz Amerike OG Blaze Blazeovskog . Tri mlada nemilosrdna gangstera u potrazi za boljim životom u Americi , dobili su priliku od ujke Blazea da započnu novi život u...
gta5grand.com
Vi , Administracija ste napravili grešku i banali lidera porodice Vendetta (ID 53) jer reagirate brzo i nepromišljeno , isti je unbanan nakon 24h od strane Mazhora jer je evidentno da ste napravili grešku i oduzeli neformalnu organizaciju bez opravdanja . Zatim odbijate popraviti svoju grešku pod isprikom da je lider banan , te nas informirate da čekamo 30 dana jer ste Vi pogrješili ????? Pa jel Vi mene sprdate , pravite budalom ili danas nosite takav parfem?
Ukoliko se nama ne vraća nefromalna organizacija koju ste nam oduzeli zbog Vaše greške , zahtjevam da se admini koji su napravili grešku također suspendiraju na 30 dana.
Hvala unaprijed i ugodan dan .
PS. Mene bi bilo sramota da sam na Vašem mjestu .