Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
15018
Players nickname
Eldar Eki
Administrators nickname
Diablo Elkhabib
Date
Aug 20, 2022
Time
00:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=7yl0YF-j4mI

EldarEki

Player
Player
Ganjali smo se sa Marabuntom, cijelim autoputem, i oni su svi pobjegli u GZ sva 3 njihova vozila i svi su stali tu jer tu nismo mogli razmjenjivati vatru sanjima, meni je jedan od HQ nudio 3miliona da povučem žalbu, a admin je odbio istu tu žalbu a na snimku se vidi da u GZ su pobjegli 6 pripadnika Marabunte, imam pravo da sumnjam da je admin donio pristrasnu odluku i da je ponuđena određena suma novca da odbije žalbu. Ili mu je nešto obećano zauzvrat, a napomenut ću Vas da je SAHP dobio warn zbog situacije kada su dva pripadnika njihova pobjegli u GZ.
Nije uredu da SAHP dobije warn a oni ne. To za mene nije uredu.

EldarEki

Player
Player
23085 i 15919 govorim mu da stane on odbija i bjezi poslije toga u GZ, također i 23733 i 178, Doduđe 28233 i 79 cu bili već u GZ. Ali ova 4 su bili sa nama na autputu na ganjanju i nisu stali to znači da su 4 pripadnika pobjega u GZ
doduse*

NikolaFromDavor

Slavonija u srcu
Player
Ganjali smo se sa Marabuntom, cijelim autoputem, i oni su svi pobjegli u GZ sva 3 njihova vozila i svi su stali tu jer tu nismo mogli razmjenjivati vatru sanjima, meni je jedan od HQ nudio 3miliona da povučem žalbu, a admin je odbio istu tu žalbu a na snimku se vidi da u GZ su pobjegli 6 pripadnika Marabunte, imam pravo da sumnjam da je admin donio pristrasnu odluku i da je ponuđena određena suma novca da odbije žalbu. Ili mu je nešto obećano zauzvrat, a napomenut ću Vas da je SAHP dobio warn zbog situacije kada su dva pripadnika njihova pobjegli u GZ.
Nije uredu da SAHP dobije warn a oni ne. To za mene nije uredu.
Jesi se napalio da nabijes warn svaka ti dala al nisi bas pametan koliko mislim

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Jesi se napalio da nabijes warn svaki ti dala al nisi baš pametan koliko mislim
Ajde prestani plakati, pola servera kada te ubije neko prijaviš za cheat i svi ti dokažu da si dlaka sa muda i dokažu da nisu cheat i ti nekom pričaš o nabijanju warna, svaki dan po 10 prijava protiv ljudi imaš bez ikakve potrebe . Da su tebi ovo napravili ti bi napravio 53 žalbe. Svakom loncu si poklopac i samo nešto se mjesas ko Vegeta .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom