Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21283
Players nickname
Ignazio_Sjever
Administrators nickname
Nikola_Gojkovic
Date
Aug 21, 2022
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/175078/

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Uploadam 5 minuta POV, kaze dostavi dokaz o cijeloj situaciji, takodjer u pola 2 poslije ponoci mi covjek kaze da imam 6h da uploadam jos veci POV !?

Ne moze da zakljuci situaciju a ima POV cijele situacije gdje se jasno vidi sve.

Molio bih da na ovu zalbu odgovori Deputy Chief ili Chief Administrator.

Prndula Bakreni

Player
Player
Uploadam 5 minuta POV, kaze dostavi dokaz o cijeloj situaciji, takodjer u pola 2 poslije ponoci mi covjek kaze da imam 6h da uploadam jos veci POV !?

Ne moze da zakljuci situaciju a ima POV cijele situacije gdje se jasno vidi sve.

Molio bih da na ovu zalbu odgovori Deputy Chief ili Chief Administrator.
1. Ko ti je kriv što u 2 ujutro stavljaš pov, rok je koliko je nije ti on MAMA da te titra i da ti daje pova koliko je tebi volja. On ima pravo na 6 sati pova i ni malo više!

2. Tih 5min pova ako ne dokazuju ništa kurcu ne služi što znači da ti treba više pova. Ako si pametan znao bi ;)

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Postovanje, koliko vidim zalba je jos uvijek aktivna samim tim nema potrebe za zalbom na admina dok se zalba ne zakljuci. Onda ako smatrate da je admin donio neispravnu odluku mozete napraviti novu zalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom