Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16947
Players nickname
Rich Viktor
Suspect ID
11156
Date of violation
Aug 21, 2022
Time of violation
18:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=OU3S8iie_cs

Rich Viktor

Player
Player
Kao sto se moze videti na POVu ja sam vozio autobus te sam cuo na Fam radio da je FIB ispred nase porodicne kuce i da pucaju , dosao sam da vidim sta se to desva te ID 11156 dolazi i jedno 300 metara od kuce meni krece da kaze da napustim vozilo , ako ovo nije G.P 6.24 (6.24 Zabranjeno je pljačkati/otimati osobe koje rade na započinjanju poslova kao što su autobusi/taksisti/električari itd. ) onda zahtevam da mi se skine warn koji sam dobio Approved - G.P 6.24 | ID 16947, 21283 gde sam samo ubio vozaca

Matke Magluta

Player
Player
Ti si ubijao random ljude na autoputu pa si dobio warn vidis kolko si glup,FIB ima pravo da te zaustavi zbog sumnje na kriminal po pravilu > 5.1 Sve te državne organizacije mogu uhititi osobu ako su sumnjale na kriminalnu radnju., ako si vozac autobusa sto ne ides da radis posao nego trollujes tu ispred svoje fam kuce??
Dao sam ti upozorenje 10 puta da napustis vozilo nisi hteo.

Matke Magluta

Player
Player
Gde pise da ne mogu da ga pucam? Lepo sam mu izdao upozorenje i to 2 puta covek radi FEARRP i VDM sam sebe okacio.
Ja ne smem da ga kidnapujem i pljackam, al druze ja sam FIB i on radi nepotcinjenost, niko ga nije ni ubijao, vec je oboren i odveden u zatvor, naravno dignut.
Je l u pravom zivotu FBI ne sme da dira obicnog vozaca autobusa? jos koji nije na poslu nego bleji ispred kriminalne familije + nosi masku + plus ima oruzje i jos je nasminkan po celoj faci, pa da l si ti normalan sta pricas

Joe Ninthstreet

Player
Player
Još jednom pročitaj pravila Svaki taksista ili vozač autoba/ posao sa iznajmljenim vozilom su 100 prostorno zaštićeni ljudi koje niko ne sme da dira Legalne/ilegalne organizacije 🙂

Luka Immortal

Player
Player
Nakon pregleda zalbe odlucio sam ODBITI ovu zalbu.

(Ukoliko drzavni sluzbenik ima dovoljno razlog da vas prekontrolise morate mu ispuniti uslove bez obzira da li ste taxista.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom