Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11761
Players nickname
Lucian Luchesse
Suspect ID
11605
Date of violation
Aug 21, 2022
Time of violation
23:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=YMW_FRzEPcs&ab_channel=CpbuH

CpbuH

Player
Player
id 11605 me ubio na pijaci bez roleplay-a ispred moje tezge dok sam postavljao robu za prodaju. jos me ubija do kraja dok me drugi igrac pokusava podici
molim za reakciju
hvala unapred

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite snimak od početka situacije
  • Za to imate 12h da napravite

ilija sprdandzija

Player
Player
id 11605 me ubio na pijaci bez roleplay-a ispred moje tezge dok sam postavljao robu za prodaju. jos me ubija do kraja dok me drugi igrac pokusava podici
molim za reakciju
hvala unapred
Kolko si jadan prvi si bejtao

CpbuH

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite snimak od početka situacije
  • Za to imate 12h da napravite
kada sam upalio comandu za instant replay izaslo mi je da nije upaljeno i morao sam rucno da upalim(posto je amd u pitanju) i zato je snimak kratak ali umesto da udjete u logove i da vidite eto covek je i prekrsio MG, Vi cenjeni gospodine admine trazite snimak i da na konto njega zaklucite coveku kaznu(kolko minuta lol ) a vidite da je prekrsio. Odgovorili ste mi jos u snimku se vidi da dolazite iako se to nikada zastvarno nije desilo, ako tako radite svaka Vam cast i neverujem da cete jos dugo raditi taj posao jer svako moze biti sudija na konto snimka tu A od admina ne postoji nazalost. Nisam se obratio coveku koji me je ubio na pijaci, zna me a nikad ingame nismo imali kontakt, ocigledno fasciniran mojom velicinom postenja i fer pleya, sto iskreno i Vama preporucujem. Veoma ruznu sliku saljete koju cu na zalost plasirati unutar moje kampanje kako bi se u buducnosti povelo vise racuna oko Vaseg rada u administraciji posto ja nisam neko koga mamica pusti 2h na serpici da igram vec neko ko kao da zivi u ovom gradu posto sam URL obezbedjen za jos 5 zivota pa mogu sa svojim bruka godina da se po cele dane igram, sto mi ljudi poput ove devojcice zarobljene u muskom telu sprecavaju a vi opravdavate na ovakav nacin. Svako dobro

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Greške nisu ispravljene u zadanom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom