Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unwarn Appeal za GP 6.15 | Ante Djukela

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
16050
Players nickname
Mehanix Boss
Administrators nickname
Ante Djukela
Date
Aug 21, 2022
Time
18:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=ZU4hXoS1RdE

MEHANIX

Player
Player
Izasao sam iz moje garaze i video sam 2 botare sto izigravaju mafiju u moje dvoriste isto ta dvojica pre 6 minuta su ubili petoro ljudi na to mesto onda su me oceli da me pucaju i ja sam se branio za svoj zivot i ubio sam ga i mene su ubili njegovi onda su robali u gradu moji drug i nakon toga on me digao admini specaju svo vreme kako ubijaju ljude i ne salju ih u demorgan tad ovaj je poceo da me prati bez razloga i da me beita u moj parking od zgrade gde god da krenem on me je pratio i ovaj sa njim mi daje dopus meni je puko film i sam mu dao zahtev da se odmakne i dao sam mu 5 sec on nije hteo a u pravilniku u 6.15 pise izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti kao sto me ovaj ovde ubio i nista nije dobio na sred ulici u gradu Rejected - GP 6.15 11003 a ja sto u moje dvoriste ga ubijam ja to ne smem ja nz kako je to posteno a ante posle mi je reko da ako imam biografiju mogu da ga ubijem na moj parking to pravilo ja nmg da nadjem na grand serveru jer ne postoji onda radi Fear RP ide sa palicom na oruzje ja ga ubijam i pise dok je mrtav u IC i ja dobijam WARN za 6.15 i greskom Admin je napisao komandu u RP tako sto sam mu video komandu kako me salje i za sve to oni sto su radili nista nisu dobili samo ovaj sto je pisao u rp dok je bio bez svesti je dobio za PG.

Ivkezz

Player
Player
Generalno Pravilo 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti. | UPOZORITI

Administrator je donio ispravnu odluku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom