Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
3748
Players nickname
Leon Iracc
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Aug 22, 2022
Time
00:00
Proofs
-

Leon Zaza

🍃🗽🍃
Player
Nedajes mi administratora a ostalim ex adminima dajes, dao si sansu Tom Chivasu, Vladimiru, Kegli itd. A meni nezelis niti odgovorit na dm, vidim da me namjerno izbjegavas,

Stvarno ne kuzim zasto me mrzis ovako,
Sad cu ti obijasnit sta se tocno desilo i zbog cega sam dobio blacklistu i skinut sa admin pozicije,
Bio je moj 8 dan na admin poslu, imao sam preko 500 ticketa, ja i jos jedan drugi admin smo usli u poziv i pricali, onda me pitao da mu pokazem admin panel posto jos nije dobio tu funkciju, ja sam sherao screen i onda je usao moj jedan prijatelj koji je bio live u to vrijeme na trovu i pricali smo nekih pola sata, onda je moj prijatelj isao jest rucak( onaj sto je live na trovu) i meni je Mujo pisao i pitao jesam li ja u pozivu sa nekim, ja sam rekao da jesam i onda mi napisao da dobivam kick iz administracije.

Abraham od prvog mijeseca pokusavam uc natrag posto mi je bas bilo dobro tamo, nemoras mi davat nikakav rank up samo zelim da mogu pomognut igracima na serveru, stvarno sam bio jako puno sati aktivan kao admin, drzali smo puno eventa, jako puno me ljudi znalo kao admin posto sam pomagao svima kome mogu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom