Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8408
Players nickname
Mile Dior
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 23, 2022
Time of violation
12:00
Proofs
https://imgur.com/a/byLFRT9

Suljo Goodman

Player
Player
U discord DM gospodin Sake Golubovic priznaje da on i LSPD koriste svoj autoritet i organizaciju protiv mene kako bi mi srušili. Hapse me bez razloga i rade rp2win. Zbog tog hapšenja bez razloga mi je skinuta stranka. Molio bih curatore LSPD i GOV da istraže što se zapravo dogadja jer gospodin sake nema corrupt cop biografiju. Smatram da je sramota za LSPD i njegovog direktora Zokya da se ovako ponašaju. Zbog ovakve poštene gospode mi guvernera mijenjamo svaka 2 tjedna. Htio bih čuti što Givi Ruslan, osoba u čije se ime spletkari, ima za reći. Zar ste toliko propali da koristite LSPD kako biste osigurali pobjedu (realno Aldin Verstappen je sposobniji kandidat od givija, ali svatko ima svoje mišljenje).

Nešto ne prima ovaj proofs linkove pa ću tu staviti.

Te1caa

👍🏻
Leader of unofficial org
U discord DM gospodin Sake Golubovic priznaje da on i LSPD koriste svoj autoritet i organizaciju protiv mene kako bi mi srušili. Hapse me bez razloga i rade rp2win. Zbog tog hapšenja bez razloga mi je skinuta stranka. Molio bih curatore LSPD i GOV da istraže što se zapravo dogadja jer gospodin sake nema corrupt cop biografiju. Smatram da je sramota za LSPD i njegovog direktora Zokya da se ovako ponašaju. Zbog ovakve poštene gospode mi guvernera mijenjamo svaka 2 tjedna. Htio bih čuti što Givi Ruslan, osoba u čije se ime spletkari, ima za reći. Zar ste toliko propali da koristite LSPD kako biste osigurali pobjedu (realno Aldin Verstappen je sposobniji kandidat od givija, ali svatko ima svoje mišljenje).

Nešto ne prima ovaj proofs linkove pa ću tu staviti.

Givi zna da nema sanse za pobedu i salju LSPD da sabotira druge.Jadno

Nikola Gojkovic

Player
Player
Žalba zaključena zbog nepotrebnih komentara.
  • Žalba ostavljena kuratorima LSPD-A.
  • Ante Djukela,Luka Immortal.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom