Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Žalba na postupak administratora Don Jeans i Ante Djukela

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
8408
Players nickname
Mile Dior
Administrators nickname
Don Jeans
Date
Aug 22, 2022
Time
23:00
Proofs
https://imgur.com/a/byLFRT9, https://gta5grand.com/forum/threads/176996/

Suljo Goodman

Player
Player
Jučer u oko 23:00 h administrator Don Jeans mi je skinuo vođu političke stranke s razlogom da sam prekršio neka pravila. Nakon pomnog pregledanja utvrdio sam da ja nikakvo izborno pravilo nisam prekršio sem toga što sam dao obećanje protiv skripte 2 puta. Evidencija mi je čista (nemam warnova) i nemam dosijee. U prijašnjoj žalbi iznio sam sve potrebne dokaze koji potvrđuju da je lspd korumpirana organizacija i da njezini članovi rade protiv mene, da me hapse samo s razlogom da me maknu. Administrator Ante Djukela odbio je moju žalbu, a nije pogledao sve dokaze. "Dokazi stariji od 48h." . Gospodin Ante nije uvidjeo da su screenshotovi discord razgovora s osobom koja me je ispitivala ,u pov starijem od 48h, slikani sinoć oko 24:00. Smatram da je nepravedno da mi se oduzima stranka samo zato što su se LSPD i Givi Ruslan urotili protiv mene što je jasno vidljivo na screenshotovima. Ne želim da se administratori Don i Ante kazne nego da mi se vrati moja stranka te da me se kazni po propisima (-20 glasova za obećanje protiv skripte). Smatram da je sramota da curator LSPD umjesto da pogleda sve dokaze, utvrdi da je učinjena velika pogreška od strane LSPD i proba da je popravi/kazni odgovorne, samo zaključa žalbu jer je jedan od dokaza stariji od 48h. Po toj logici od 48h moja objava u kojoj radim obećanje od skripte starija je od 48h i nebi smo me trebali kazniti, ali ipak evo nas ovdje. Ante Djukela je mogao i samo s jednim dokazom (7 slika razgovora) utvrditi da je LSPD korumpirana organizacija koja u zadnje vrijeme pokušava da sruši konkurenciju svojeg kandidata Givija Ruslana. Na kraju da samo ponovim, ne želim da se kazne admini nego da mi se vrati stranka. Meni je bitniji roleplay nego da mi na žalbi piše da će osoba x i y biti kažnjene za neko pravilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom