Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Masovno kršenje pravila servera I Porodica Refresh

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7495
Players nickname
Toma_Hadzizdravkovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 23, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/171130/

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Approved - Refresh | Neformalna organizacija - Neformalna organizacija Refresh

Approved - GP 6.2 | 13213 - 13213
Approved - LTA | 13213 - 13213
Approved - RDM | ID 13213 ID 28197 - 13213
Approved - MK I ID 0000 - 16608 ubija lidera i uništava RP situaciju
Approved - VDM I 8927 i GP 6.15 I 16608 - 16608 i 8927
Approved - P.Z.Z 1.1 I G.P6.4 I FearRP I VDM ID: 26214 I 17732. - 17732 (lider) i 26214
Approved - Combat Log ID-17732,25475 - 17732 (lider)
Approved - CL, MG | 17732 - 17732 (lider)
Approved - CL ID:17732 - 17732 (lider)
Approved - LTA I 8927 - 8927
Approved - G.P 6.24 | ID 16947, 21283 - 21283 i 16947
https://gta5grand.com/forum/threads/ - 16947
https://gta5grand.com/forum/threads/ - 13213 i 17732(lider) koriste Discord u pozadini

Ovo su samo poznati meni ID-ovi koji si u porodici Refresh. Pogledajte ostale ID-eve u porodici i pregledajte žalbe .

Last edited:

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
ja i? sta s ovim

Ništa. Zar ljudi koji konstatno i svakodnevno krše ovakva pravila servera zaslužuju da imaju neformalnu organizaciju ? Ubijate RP kažeš meni oduzmi mi advokatsku licencu po RP načinu, mi te uhvatimo a ti uradiš LTA.

Sake Sakic

Player
Player
Nama je tek postavljena NEFORMALNA ORGANIZACIJA JUČE , tako da ti ovo nista nije validno a usput ne mozes stavljati zalbu na neformalnu organizaciju ako nisu u isto vrijeme učestvovali 3+ clanova porodice da bi dobili WARN

Inzagi

Just seeking for justice
Player
Ništa. Zar ljudi koji konstatno i svakodnevno krše ovakva pravila servera zaslužuju da imaju neformalnu organizaciju ? Ubijate RP kažeš meni oduzmi mi advokatsku licencu po RP načinu, mi te uhvatimo a ti uradiš LTA.
Ja sam dobio kaznu za LTA.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Nama je tek postavljena NEFORMALNA ORGANIZACIJA JUČE , tako da ti ovo nista nije validno a usput ne mozes stavljati zalbu na neformalnu organizaciju ako nisu u isto vrijeme učestvovali 3+ clanova porodice da bi dobili WARN
Pa porodica nije nastala od jučer. Već ima dugo. A neformalnu niste trebali dobiti zbog masovnog kršenja pravila servera

Sake Sakic

Player
Player
Pa porodica nije nastala od jučer. Već ima dugo. A neformalnu niste trebali dobiti zbog masovnog kršenja pravila servera
Stari moj ove zalbe ti nisu validne sta ne kontas juce su postavili neformalnu organizaciju i nismo mogli raditi nista sa familijom bez neformalne organizacije, a PORODICA KAO PORODICA se ne moze disbandovati samo se moze skinuti neformalna organizacija a s obzirom da je nama juce postavljane neformalna ovo su sve zalbe starije od formiranja neformalne org

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Stari moj ove zalbe ti nisu validne sta ne kontas juce su postavili neformalnu organizaciju i nismo mogli raditi nista sa familijom bez neformalne organizacije, a PORODICA KAO PORODICA se ne moze disbandovati samo se moze skinuti neformalna organizacija a s obzirom da je nama juce postavljane neformalna ovo su sve zalbe starije od formiranja neformalne org
Ja se žalim na porodicu koja je nastala puno prije neformalne. A admin je trebao pregledati sve vaše ID-eve i odbiti vas i raspustiti vam porodicu.

Rich Viktor

Player
Player
Ja se žalim na porodicu koja je nastala puno prije neformalne. A admin je trebao pregledati sve vaše ID-eve i odbiti vas i raspustiti vam porodicu.
Eto kolko znas pravila "Raspustiti porodicu" dan te jebo porodica nije organizacija da se moze disbandati to kao prvo kao drugo svi su kaznenji za ono sto su uradili , kao trece nije nigde 3+ igraca prekrsila pravilo da je to warn , kao drugo mi smo juce dobili neformalnu

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Eto kolko znas pravila "Raspustiti porodicu" dan te jebo porodica nije organizacija da se moze disbandati to kao prvo kao drugo svi su kaznenji za ono sto su uradili , kao trece nije nigde 3+ igraca prekrsila pravilo da je to warn , kao drugo mi smo juce dobili neformalnu
Nisu nigdje 3+ nego 33+ igrača u 7 dana su napravila velika kršenja pravila. A među njima si ti koj varaš ljude na serveru i scam ih. Jade jedan

Rich Viktor

Player
Player
Nisu nigdje 3+ nego 33+ igrača u 7 dana su napravila velika kršenja pravila. A među njima si ti koj varaš ljude na serveru i scam ih. Jade jedan
To sto gledas moj profil pa da sam ja scamao prvo malo pogledaj dokaze gde se vidi tamo da nisam ja scamao a to sto si ti malouman pa ne vidis to nije moj problem

Miyagi Chang

Sensei
Player
Approved - Refresh | Neformalna organizacija - Neformalna organizacija Refresh

Approved - GP 6.2 | 13213 - 13213
Approved - LTA | 13213 - 13213
Approved - RDM | ID 13213 ID 28197 - 13213
Approved - MK I ID 0000 - 16608 ubija lidera i uništava RP situaciju
Approved - VDM I 8927 i GP 6.15 I 16608 - 16608 i 8927
Approved - P.Z.Z 1.1 I G.P6.4 I FearRP I VDM ID: 26214 I 17732. - 17732 (lider) i 26214
Approved - Combat Log ID-17732,25475 - 17732 (lider)
Approved - CL, MG | 17732 - 17732 (lider)
Approved - CL ID:17732 - 17732 (lider)
Approved - LTA I 8927 - 8927
Approved - G.P 6.24 | ID 16947, 21283 - 21283 i 16947
https://gta5grand.com/forum/threads/ - 16947
https://gta5grand.com/forum/threads/ - 13213 i 17732(lider) koriste Discord u pozadini

Ovo su samo poznati meni ID-ovi koji si u porodici Refresh. Pogledajte ostale ID-eve u porodici i pregledajte žalbe .
Posto vidim da ti je stalo da disbandujes nekog i posto vidim da volis da si toksican da sa svojih 30 i kusur godina ispravljas krive drine sa decom i sa time sto imas problem i svaki put places po forumu za nesto ja cu da ti kazem da imam dokaza u folderu da LSPD bude disbandovan do sad 3 PUTA.

Familija moze da dobije warn i da bude disbandovana samo kao neformalna organizacija. A za to moraju makar 3 ljudi da naprave gresku.
Pola ovih tvoj zalbi je prihvaceno pre nego sto smo bili i na ni jednoj zalbi nisu prekrsili 3+ pravila.

A samo tvoje ponasanje je ravno 13 godisnjaka koji ne zna da role playa i svakog kaci na forum.Samim tim gubis svaki vid role playa.
Na ovom serveru sam od Februara imao sam mogucnost da budem Admin 2 puta i 1 Lider ispitivao sam 12 ljudi koji su trebali da budu lideri organizacija i uz sve to od ovih tvojih zalbi dobio sam samo jednom WARN jer nisam imao Crash Log ostala 3 puta sam imao.

A sto se tice vas ocekuj te da cete biti kaceni na forum za svaku sitnicu.

Pozdrav od porodice REFRESH.

Toma Hadzizdravkovic

Player
Player
Posto vidim da ti je stalo da disbandujes nekog i posto vidim da volis da si toksican da sa svojih 30 i kusur godina ispravljas krive drine sa decom i sa time sto imas problem i svaki put places po forumu za nesto ja cu da ti kazem da imam dokaza u folderu da LSPD bude disbandovan do sad 3 PUTA.

Familija moze da dobije warn i da bude disbandovana samo kao neformalna organizacija. A za to moraju makar 3 ljudi da naprave gresku.
Pola ovih tvoj zalbi je prihvaceno pre nego sto smo bili i na ni jednoj zalbi nisu prekrsili 3+ pravila.

A samo tvoje ponasanje je ravno 13 godisnjaka koji ne zna da role playa i svakog kaci na forum.Samim tim gubis svaki vid role playa.
Na ovom serveru sam od Februara imao sam mogucnost da budem Admin 2 puta i 1 Lider ispitivao sam 12 ljudi koji su trebali da budu lideri organizacija i uz sve to od ovih tvojih zalbi dobio sam samo jednom WARN jer nisam imao Crash Log ostala 3 puta sam imao.

Odma posalji te dokaze , ti da si bio dobar admin, bio bi admin još uvijek. Drugo ostalo nam je manje od 10 dana i to je 2 mjeseca i kraj. Nakon toga nam ne pada na pamet vise, za tebe smo gospoda. Nikada nismo uradili LTA . Ja da se pitam ti ne bi bio lider ni vrtića . Ti si jedinstven slučaj da si dobio disband zato jer si uradio LTA. Moje godine su moja stvar i to tebe ne bi trebalo zanimati. U gradu ima i puno starih od mene . Tvoja porodica uništava RP kršenjima pravila servera i treba za to da dobije kaznetinu i to nema veze ni sa mojim ni sa tvojim godinama.

Nemanja.Jovicic

Player
Player

Miyagi ja znm sto se svadjas sa tim ljudima to su ti ljudi koji svakome zele da dobije ban/warn/disband znaci samo ih pusti i smej se njihovim zalbama i tjt. PD ON TOP <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom