Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
705
Players nickname
Stefan Micevic
Suspect ID
11156
Date of violation
Aug 24, 2022
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/iFrxX50Ljd4

Stefan Micevic

Player
Player
Policajac je nosio sminku njegov pravi ID je 11156. Na pov gdje me uhapsio na podmornici i vodio u zatvor se jasni vidi da mi nije procitao prava sto je FAIL RP. Posto je policajac prekrsio pravilo tokom obavljanja duznosti biografija mu se ponistava Approved - FIB Corrupt Bio | Matke Magluta 11156 administrator Nikola Gojkovic je napisao "u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači" Na kraju POV da ne bi izbila komplikacija zbog tuce u zatvoru to je klasican RP on je mene odveo sam u zatvor i udario ja sam se naljutio i poceo ga udarati kada je on izvadio pusku ja sam spasavao zivu glavu i pokusao sam ga onesvjestiti. U prilog idu sva 3 POV cjele situacije:
POV 1:
- rekao je na kraju da ce da me siluje ( Fail RP ).
POV 2:
- GLAVNI DEO NA PUTU DO ZATVORA GDJE MI NIJE PROCITAO PRAVA.
POV 3:
- POV gdje me digo a nije nista govorio (PG)
Uzivaj matke <3

Lucas Goat

Dodji ovde i placi
Player
To sto se nije cuo kad te je podizao ubagovao je voice....Ali ti radis fearrp on je imao pusku ti ga udaras pesnicama wtf

Leo Angelo

Hercegovina ❤️
Player
Sto ti nije procitao prava to je IC problem, ti radis fearrp u zatvoru udaras policajca...

Cipriano

Player
Player
Burazeru on mene puca ja necu stajati da me ubije normalno da cu se na neki nacin odbraniti klasican rp
Sakama na vatreno oruzije = fearrp
Da tebe puca policajac u rl da li bi stajao na mjestu ili bi radio sve da prezivis
Da tebe policajci pucaju IRL sigurno se nebi zaletavo i sakama ih tuko i u to sam 1000% siguran. Ovo je samo jos jedan pokusaj da matke dobije warn/jail sta vec

zunic

Player
Player
Sakama na vatreno oruzije = fearrp

Da tebe policajci pucaju IRL sigurno se nebi zaletavo i sakama ih tuko i u to sam 1000% siguran. Ovo je samo jos jedan pokusaj da matke dobije warn/jail sta vec
ja ne vjerujem da bi policajac u rl poceo pucat covjeka kad bi ga taj poceo udarat.

Matke Magluta

Player
Player
Prvo na balkanu ne postoji FBI, zamisli ti da u pravom zivotu napadnes da bijes rukama FBI u to u sred zatvora i da neces da prestanes?
Pa ubili bi te ne bi te uhapsili, jos rukama na pistolj, pa ti si doktor.
FearRP rukama na pistolj plus RPS iliti UB jer bijes FBI u sred zatvora gde je puno cuvara "ti ne znas koliko ima cuvara i policajaca u zatvoru i ne mozes se tako ponasati" isto kao sto mi ne smemo ici u ghetto u 3 i 50 pred restart jer je MG i mi ne smemo to iskoriscavati vec se moramo bojati za zivot jer je ghetto, izuzev biografija pricam i onog pravila 3+ hc patroliranje
Poz

Status
Not open for further replies.
Top Bottom