Znaci ovako skoro sam postao POMOCNIK administratora i bio sam srecan pritom sam HIGH COMMAND u EMS i stalno idem na intervencije jer mi je interesantno uzimam pancir radi svoje bezbednosti i jer me ljudi napadaju pucaju udaraju kolima i ostalo tako da se ti panciri trose greskom sam juce mesto 1 uzeo 3 i cim sam uvideo vratio sam te sam napisao u EMS bubici da sam to uradio desavalo se da me ljudi robaju ubiju i kidnapuju to sam stalno izvestavao u HAGH COMMADN chatu na bubici tako da nisam nista krao imalo je ranije da svi do do 010 u bolnici dobiju pancir i masku ja sam davo i kolege su pisale da sam im davao te stvari kao veci CIN doslo je do ne sporazuma jer STVARNO mogo volim svoj posao i i u EMS i kao POMOCNIK administratora tako da bih zeleo da opet detaljno pregledate jer sam maske i pancire davao kolegama koje nisu mogle da uzimaju i to su pisali na bubici a ja sam za sebe uzimo pancire jer se trose vise nego sto mislite 1 pancir skoro 15-20 intervencija udarim se negde udari me neko zgaze me pucaju udaraju i to sam stalno obavestavao direktora u zamenike nisam u nikom slucaju hteo da kradem jer zaista volim svoj posao. Ako mislite da sam u krivo zbogom svima ipak je odluka vasa jaca od mene samo se nadam da ce te doneti ispravnu odluku.
Voli vas GOGS sve <3
Voli vas GOGS sve <3