Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
26411 10905
Players nickname
Gogs Nikolic Elkhabib
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Aug 25, 2022
Time
00:00
Proofs
Nemam

Gogs

Player
Player
Znaci ovako skoro sam postao POMOCNIK administratora i bio sam srecan pritom sam HIGH COMMAND u EMS i stalno idem na intervencije jer mi je interesantno uzimam pancir radi svoje bezbednosti i jer me ljudi napadaju pucaju udaraju kolima i ostalo tako da se ti panciri trose greskom sam juce mesto 1 uzeo 3 i cim sam uvideo vratio sam te sam napisao u EMS bubici da sam to uradio desavalo se da me ljudi robaju ubiju i kidnapuju to sam stalno izvestavao u HAGH COMMADN chatu na bubici tako da nisam nista krao imalo je ranije da svi do do 010 u bolnici dobiju pancir i masku ja sam davo i kolege su pisale da sam im davao te stvari kao veci CIN doslo je do ne sporazuma jer STVARNO mogo volim svoj posao i i u EMS i kao POMOCNIK administratora tako da bih zeleo da opet detaljno pregledate jer sam maske i pancire davao kolegama koje nisu mogle da uzimaju i to su pisali na bubici a ja sam za sebe uzimo pancire jer se trose vise nego sto mislite 1 pancir skoro 15-20 intervencija udarim se negde udari me neko zgaze me pucaju udaraju i to sam stalno obavestavao direktora u zamenike nisam u nikom slucaju hteo da kradem jer zaista volim svoj posao. Ako mislite da sam u krivo zbogom svima ipak je odluka vasa jaca od mene samo se nadam da ce te doneti ispravnu odluku.

Voli vas GOGS sve <3

Status
Not open for further replies.
Top Bottom