Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Todor Sikter

Player
Player
1.Ime Lidera IC: Miomir Baklavic
2. Id Lidera: 28677
3.Ime porodice: Blue Killers
4.Porodični kućni broj : 703
5.Nalog na forumu lidera: Todor Blake
6.Discord Lidera:Todor#0130
Naš logo :
O nama:
Pre par godina,Ja Miomir Baklavić bio sam izbačen iz društva .Skapirao sam da moram naći prave drugare i snaći se sam ili sa njima.Jednoga dana upoznao sam odličnog čoveka Lazara Vave-a.Ja i on smo radili zajedno na farmi više od 3 godine,i sakupili pare.Kada smo zaradili dovoljno para.Odlučili smo napraviti Blue Killers porodicu.Skapirali smo da bih bilo super da zajedno zaradjujemo još više para.Počeli smo da prodajemo puške pljackamo ljude i radimo ilegalne stvari.Naša porodica je postala sve veća i veća.I tako smo ja i moj drug Lazar napravili jednu od mladjih pa čak i boljih porodica,jeste da je tu bilo i napada na našu kuću.Pa nismo uspeli da odrwagujemo i izgubimo pare.Ali barem smo se borili dok nismo pali.Naša porodica se od sad nikad ne predaje do same smrti.

Naši Ciljevi:
•Biti na top 10 listi.
•Poštovati pravila.
•Ići na porodične eventove.
• Pljačkati i robati ljude.
• Zabaviti se.
•Biti bolji i imati bolju kucu,više ljudi i bolja kola.
Biti bolji od drugih

Pravila Porodice:
Pravila familije :
• Članstvo je doživotno.
• Učestvovanje na eventovima,pljackama , daje vam medalju za aktivnost.
•Dodavanje drugih ljudi daje vam medalju za lojalnost.
•Na svakoj pljački MORATE DA DOBIJETE NEKI PROCENAT, to važi za svakog većeg ranka da da pare manjim rankovima.
•Svaki član mora da bude u Diskordu.
•SVI MORAJU DA PROCITAJU PRAVILA!!!

Rankovi porodice
7. [ BOSS ] - Glavni osnivač i lider porodice
6. [ Under Boss ] - Članovi koji imaju apsolutno otvoren pristup svim funkcijama i poslovanju porodice, imaju ovlasti zamjenika BOSS-a
5. [ Director ] - Ovo su članovi koji imaju potpuno povjerenje glavnog BOSS-a i upravljaju svime u familiji kada je to potrebno i imaju najviše ovlasti porodice
4. [ Loyal Team ] - Članovi koji imaju apsolutno otvoren pristup za biznise i vođenje biznisa, odgovorni su za biznise cijele familije i vode poslove.
3. [ Hitman ] - Članovi koji je već duže vrijeme u porodici i potpuno je obučen član za biznise i ilegalne radnje, upoznat sa svim pravilima, ima pristup eventima, član ekipe za porodične ratove,pristup svim vozilima i armoryu
2. [ Soldier ] - Članovi koji imaju pristup nekim vozilima i eventima, obučeni za vođenje poslova na farmi
1. [ Associates ] - Novi članovi porodice koji imaju pristup nekim vozilima i prolaze obuku da bi napredovali u porodičnom biznisu

Zanimanja Porodice:
•Sakupljanje i prodavanje ilegalnih stvari.
•Učestvovati na pljackama i eventovima.
•Kupovati i prodavati biznise.
Postati najjaci u gradu

Last edited:

Todor Sikter

Player
Player
Naš logo :
O nama:
Pre par godina,Ja Miomir Baklavić bio sam izbačen iz društva .Skapirao sam da moram naći prave drugare i snaći se sam ili sa njima.Jednoga dana upoznao sam odličnog čoveka Lazara Vave-a.Ja i on smo radili zajedno na farmi više od 3 godine,i sakupili pare.Kada smo zaradili dovoljno para.Odlučili smo napraviti Blue Killers porodicu.Skapirali smo da bih bilo super da zajedno zaradjujemo još više para.Počeli smo da prodajemo puške pljackamo ljude i radimo ilegalne stvari.Naša porodica je postala sve veća i veća.I tako smo ja i moj drug Lazar napravili jednu od mladjih pa čak i boljih porodica,jeste da je tu bilo i napada na našu kuću.Pa nismo uspeli da odrwagujemo i izgubimo pare.Ali barem smo se borili dok nismo pali.Naša porodica se od sad nikad ne predaje do same smrti.

Naši Ciljevi:
•Biti na top 10 listi.
•Poštovati pravila.
• Zabaviti se.

Pravila Porodice:
Pravila familije :
• Članstvo je doživotno.
•Na svakoj pljački MORATE DA DOBIJETE NEKI PROCENAT, to važi za svakog većeg ranka da da pare manjim rankovima.

Naš sistem rangiranja:
1.Newbie
2.Assasin
3.Sicaro
4.Ceo
5.Director
6.Co-Founder
7.Founder.

Zanimanja Porodice:
Zamolio bih Curatora da pregleda .

Last edited:

Todor Sikter

Player
Player
6.Discord Lidera:Todor#0130
Naš logo :
O nama:

Naši Ciljevi:
•Biti na top 10 listi.
•Poštovati pravila.
• Zabaviti se.

Pravila Porodice:
Pravila familije :
• Članstvo je doživotno.

Naš sistem rangiranja:
1.Newbie
2.Assasin
3.Sicaro
4.Ceo
5.Director
6.Co-Founder
7.Founder.

Zanimanja Porodice:
Uskoro menjamo rolove.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Pozdrav,​

Prihvatam vašu neformalnu organizaciju hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na diskordu.

Kevin Elkhabib

Player
Player
Aplikacija odbijena.​
  • U kuci 703 Nema porodice ID 28677 nije lider Neformalne porodice.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom