Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
29254
Players nickname
Hrvoje kesten
Suspect ID
16623
Date of violation
Aug 25, 2022
Time of violation
20:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=UHbtNLPDuio

Zmayko

Player
Player
Cisti failRP Policije i FIB

POV je od drugog membera koji je snimao

Znaci za kontekst.

Robali smo store sa 6 likova i 2 taoca kad je policija dosla jednom nasem liku je igra crashala i nije se uspio vratiti cijeli robbery.
za prvog taoca smo trazili novce nakon sta vrijeme nismo mogli kupiti, prvog taoca smo dali.
Sada problem je bio sta smo mi imali jos jednog taoca kojega nismo htijeli dati sve dok ne izlazimo za free passage, medutim FIB i Policija je pocela rushat u store dok imamo 5 gunova na taocu totalno su zanemarili zivot taoca i uhapsili nas.
Isto jos jedna stvar je da 4 nasa lika nisu mogla pucati zbog nekog glitcha trgovine pa nismo mogli ubiti taoca.
16623 je rekao svima "ajde ulazite unutra" Pa njega krivimo za FailRP
Hvala vam.
Hrvoje Kesten
AKA Zmayo

Aleksa Wagner

Player
Player
Nema nista od ove zalbe nije tvoj POV mora se zaliti momak od koga si uzeo snimak 🥺

Znaci za kontekst.

Robali smo store sa 6 likova i 2 taoca kad je policija dosla jednom nasem liku je igra crashala i nije se uspio vratiti cijeli robbery.
za prvog taoca smo trazili novce nakon sta vrijeme nismo mogli kupiti, prvog taoca smo dali.
Sada problem je bio sta smo mi imali jos jednog taoca kojega nismo htijeli dati sve dok ne izlazimo za free passage, medutim FIB i Policija je pocela rushat u store dok imamo 5 gunova na taocu totalno su zanemarili zivot taoca i uhapsili nas.
Isto jos jedna stvar je da 4 nasa lika nisu mogla pucati zbog nekog glitcha trgovine pa nismo mogli ubiti taoca.
Hvala vam.
Hrvoje Kesten
AKA Zmayo

Rich Viktor

Player
Player
Kada je policajac rekao ulazite unutra niste imali puske na taocu odnosno imali ste samo 1 pusku

Cipriano

Player
Player
Jeste da si moj brat ali Cipri malo si fail-o😢
Ispostovo sam sa 100k imali su 5 ljudi sve ti je jasno trazili su prvo 250k za civila i nije bila puska na taocu uopce tokom cijele situacije, drugo kazem taocu bjezi iza bjezi iza on ode unutra mi odma reagirali. A i znas ti najbolje da sa 5 ljudi i 2 taoca neide skupa😂

Aleksa Wagner

Player
Player
Ma razumem ja sve to i ti si po pravilima uleteo ali u rl bi trebao dobro da stisnes muda da uletis tako medju 5 bandita sa puskama u rukama 🤣

Aleksa Wagner

Player
Player
Ali neka si 🤣🤣🤣
Ispostovo sam sa 100k imali su 5 ljudi sve ti je jasno trazili su prvo 250k za civila i nije bila puska na taocu uopce tokom cijele situacije, drugo kazem taocu bjezi iza bjezi iza on ode unutra mi odma reagirali. A i znas ti najbolje da sa 5 ljudi i 2 taoca neide skupa😂

Aleksa Wagner

Player
Player

Znaci za kontekst.

Hvala vam.
Hrvoje Kesten
AKA Zmayo
Jel znas da taoca mozes da nateras samo da digne ruke?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom