Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved VDM DM I ID:705 ID:25213 ID:5411 ID:14380

Status
Not open for further replies.
Your ID
8888
Players nickname
Darko Gotti
Suspect ID
705 25213 5411 14380
Date of violation
Aug 26, 2022
Time of violation
17:00
Proofs
https://youtu.be/Um3cf8qg0bE

Darko Hazze

Player
Player
Pregledajte detaljno POV ne znam koja je ovo porodica niti me zanima znaci rade mass vdm pred kraj videa i mass DM Ic smo se svadjali i treba na ic nacina da se resi ONI su zvali lika ne znam preko cega da nas MASS VDM-a ubio je nasa 2 coveka i onda su nas posle sve ubili mislim da su prekrsili dosta pravila ja sam lika samo udario on je trebao da vrati rukama a ne pistoljem takodje i ostali nisu trebali da MASS DM-aju

Stefan Micevic

Player
Player
1. Mi nismo nikoga zvali on je tu slucajno naletio.
2. Ti radis MG.
3. Tvoj drugar 28422 radi NLR.
4. Ja ( 705 ) i moj drug ( 5411 ) nismo opalili niti jedan metak na vas.
Uzivajte u ostatku dana

Darko Hazze

Player
Player
1. Mi nismo nikoga zvali on je tu slucajno naletio.
2. Ti radis MG.
3. Tvoj drugar 28422 radi NLR.
4. Ja ( 705 ) i moj drug ( 5411 ) nismo opalili niti jedan metak na vas.
Uzivajte u ostatku dana
Niste zvali a slucajno nas je sve pokazio i to ne na putu nego na trotoaru

Kole/

Player
Player
Pregledajte detaljno POV ne znam koja je ovo porodica niti me zanima znaci rade mass vdm pred kraj videa i mass DM Ic smo se svadjali i treba na ic nacina da se resi ONI su zvali lika ne znam preko cega da nas MASS VDM-a ubio je nasa 2 coveka i onda su nas posle sve ubili mislim da su prekrsili dosta pravila ja sam lika samo udario on je trebao da vrati rukama a ne pistoljem takodje i ostali nisu trebali da MASS DM-aju
Ja nisam na nicijoj strani ali ti si u zadnje vreme utripovo da si kralj ovog servera a ruke nemas i mislsis da si opasan. Smiri dozivljaj i uozbilji se malo . Lepo ti je reko id 14380 da se ne kurcis. danas sam te sreo kot ove kuce ti si se kurvio i vdm-ao i kad sam ja izvadio pusku ti si pobego i drao se ko beba da ces me okaciti na gradski za dm a metak nisam opalio . uozbilji se malo i kupi ruke.

56c48d105bf488c87dd4caa5b0e9a805.gif

Darko Hazze

Player
Player
Ja nisam na nicijoj strani ali ti si u zadnje vreme utripovo da si kralj ovog servera a ruke nemas i mislsis da si opasan. Smiri dozivljaj i uozbilji se malo . Lepo ti je reko id 14380 da se ne kurcis. danas sam te sreo kot ove kuce ti si se kurvio i vdm-ao i kad sam ja izvadio pusku ti si pobego i drao se ko beba da ces me okaciti na gradski za dm a metak nisam opalio . uozbilji se malo i kupi ruke.

56c48d105bf488c87dd4caa5b0e9a805.gif

Zasto ti postojis uopste nebitan si kao vetar druga stvar ne treba nam tvoje misljenje ima administracije i previse pa nek dobijem ja svoju zasluzenu kaznu ali nema je sve sam po rpu odradio jesam ga vredjao ali ic vredjanje je dozvoljeno a to sto se ti gubis to nije moj problem

Kole/

Player
Player
Zasto ti postojis uopste nebitan si kao vetar druga stvar ne treba nam tvoje misljenje ima administracije i previse pa nek dobijem ja svoju zasluzenu kaznu ali nema je sve sam po rpu odradio jesam ga vredjao ali ic vredjanje je dozvoljeno a to sto se ti gubis to nije moj problem
e to je ono sto ja kazem nebitan si lik a ukurcen si

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

• ID 14380 će dobiti kaznu za G.P 6.15
• ID 28422 će dobiti kaznu za G.P 6.7

Status
Not open for further replies.
Top Bottom