Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved MG, P.Z.Z. 1.1, Sexualne animacije u GZ ID 29762 29978 29768

Status
Not open for further replies.
Your ID
9937
Players nickname
Darko Macan
Suspect ID
29762 29978 29768
Date of violation
Aug 27, 2022
Time of violation
3:26
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=lIhNsB09rCo

Amil Babic

Player
Player
Lepo ja seto pijacom i covek (ID 29762) krene da me moli za pare i ostale i ja sam video da vozi BMW a drugima kaze da skuplja za ''prvi'' auto i reko sam mu da ode radit a ne da moli ljude makar ima auto covjek je doso do mene i krenuo da me pita sta se pravim mafijas itd onda je reko ''jel ima problema dodi van gz da resimo'' onda je posle reko ''sto ne mozes da igras igricu nego prijavljujes'' i onda je njegov prijatelj mene tero da dignem ruke (ID 29978) u tom trenutku sam zvao visu silu jer je neskriptovana GZ tako da to ne sme i puco je koji metak u mene i jos negde u klipu je covjek koristio Sexualne animacije u GZ (ID 29768) jos su govorili admin umesto visa sila na auto pijaci je poceo da me tuce (ID 29978) i opet je (ID 29762) poceo da prica kako ne mogu da igram igricu itd ugl mnogo problema je bilo i sve se vidi u klipu

jovanontop

Player
Player
ahahahah ovie ulaj se makdoncite ali i ti si kidara jbt u 3:30 ujutro bejtas likove da uradu nesto pa da ih prijavis misl ono svaka ti cast uzivaj

Amil Babic

Player
Player
ahahahah ovie ulaj se makdoncite ali i ti si kidara jbt u 3:30 ujutro bejtas likove da uradu nesto pa da ih prijavis misl ono svaka ti cast uzivaj
Ne baitam ja nikog nego covjek doslovce krade ljudima pare i onda sam krenuo da glumi mafiju jer sam ga provalio al eto

Relja Shayk 🔥

Dont get mad, get everything 💸
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam da prihvatim ovu žalbu.

• ID 29762 će dobiti kaznu za MG.
ID 29978 će dobiti kaznu za P.Z.Z 1.1.
ID 29768 će dobiti kaznu za Sex animacije u GZ.

Ako smatrate da je kazna koju je administrator izrekao netačna, slobodno podnesite žalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom