By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dobar MG radite ti i tvoj drugarinace glej koliko ste dobri ja nmg da vas pogodim sad usto vi bez ruki padate ko kruske pa jos kace
boli me kurac iskreno svi pricaju na discord i oni su pricaliDobar MG radite ti i tvoj drugar![]()
sve se vidi u pov držimo puške na njemu 20sec lik ne podiže ruke nego samo zadržava dok mu frend puca s megamall i radi lta
Gledaj ga brat sto cupa LAN kabl hahahaha. E bogalju jedan, jel te bilo strah da ti ne uzmu pusku??? Ne bi imao sa cim da kupis drugudokaz da mi je pao net
Eee moj kriminalcu na baterijepao mi net imam i pov
HAHAHAAHAHAHA CUPAM KABLOVE KAZE HAHAHAHAHAHAHGledaj ga brat sto cupa LAN kabl hahahaha. E bogalju jedan, jel te bilo strah da ti ne uzmu pusku??? Ne bi imao sa cim da kupis drugu![]()
au lik koji probava da nabije warn na familiju koja nije neformalnaEee moj kriminalcu na baterije
Zaboravio sam da ste tolko jadni da ni neformalnu nemateau lik koji probava da nabije warn na familiju koja nije neformalna
Net je moguce odspojitdokaz da mi je pao net
lagano je ugasiti net kad te neko robapao mi net imam i pov
Gledaj ovog sto pomeri video gde radi MG hahahahah pa vi kriste pravila 300 na sat a prvi ste na forum kad treba nekog da reportate xDinace glej koliko ste dobri ja nmg da vas pogodim sad usto vi bez ruki padate ko kruske pa jos kace