Ukratko prica, otiso sam da kupim kola, medjutim banka je gorela i nisam imao funkciju da podignem novac koji mi je bio potreban za kupovinu. Da ne bi doslo do ovoga do cega je doslo, pozvao sam admina da se konsultujem jer nisam bio siguran na koji nacin to moze da se resi kako bih kupio kola. Ni jedan admin se nije oglasio, a lik koji mi je prodavao kola mi je govorio da je to dozvoljeno i da je on vise puta to uradio. Kola mi je prodao za $1000, a ja sam njemu preko banke poslao na racun ostatak novca koji sam dugovao, te sam to i snimio kako bih mogao da imam dokaz da mi nije namera bila da namerno izbegnem porez jer banka sve jedno skida3%. Nakon sto sam kupio kola obavestio sam administraciju o situaciji, na sta mi je administrator odgovorio da nema problema, takodje cu da prilozim i taj screenshot. Sada shvatam da to sto sam uradio nije bilo ispravno i vise to ne bih ponovio. Zao mi je zbog ove situacije, nadam se da mozete da mi oprostite i date drugu sansu.
POV gde kupujem auto:
Screenshot gde mi admin odgovara na ticket na koji sam objasnio o cemu se radi i sto sam ih zvao. Nakon cega sam dobio ban.
imgur.io
POV gde kupujem auto:

imgur.com
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.