Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11434
Players nickname
Lamela Lamelius
Suspect ID
25111
Date of violation
Aug 27, 2022
Time of violation
16:16
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=W9gbZSoH9wI

Jevrozim Rieper

Player
Player
imao je pusku u rucu ja sam se zabrinuo odbrojao sam mu 5 sekundi da skloni pusku i nije sklonio imao sam puno pravo da ga ubijem

Elvis_03

It's all about the money 💸
Player
zar je zabranjeno drzati oruzje u svom dvoristu?

Elvis_03

Player
koliko vidim ti si svaki drugi dan u demorganu...

Elvis_03

Player
Samo bih zeleo da kazem da ovo nije ceo pov i takodje na pocetku se vidi kako je uperio pusku u mene te da je imao nameru da me upuca
otkud ti znas da je on hteo tebe da ubije? ima pravo da drzi oruzje u svom dvoristu dok si ti bio na ulici,udjes mu u dvoriste brojao ti je pet sekundi

Elvis_03

Player
Dobro drzao je pusku ali sto ju je uperio u mene
jer si pre toga ulazio u dvoriste a kucu je on kupovao i kad je kupio si bio usao u dvoriste on ti je brojao ti si izasao potom je on izvadio pusku u svom dvoristu i posle je prestao da nisani na tebe

Jevrozim Rieper

Player
Player
jer si pre toga ulazio u dvoriste a kucu je on kupovao i kad je kupio si bio usao u dvoriste on ti je brojao ti si izasao potom je on izvadio pusku u svom dvoristu i posle je prestao da nisani na tebe
Druze ovde se nigde ne vidi da sam bio u dvoristu ja sam bio na ulici i on je izvadio pusku i krenuo da mi broji 5 sekundi to je direktna pretnja a posle toga sam ja njemu krenuo da brojim 5 sekundi jer je krenuo da vadi pusku i odkud ja znam da on nece ponovo da mi pretili ili cak da krene da me puca

Damjan Magluta

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.​
  • ID 25111 dobice kaznu za G.P 6.15
  • Ne mozes tek tako da odbrojavas 5 sekundi u tudjem posedu.
Zatvoreno !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom