By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nisi snimio gde mi je par puta pretiozar je zabranjeno drzati oruzje u svom dvoristu?
Ubio si ga ispred njegove kuce..imao je pusku u rucu ja sam se zabrinuo odbrojao sam mu 5 sekundi da skloni pusku i nije sklonio imao sam puno pravo da ga ubijem
Samo bih zeleo da kazem da ovo nije ceo pov i takodje na pocetku se vidi kako je uperio pusku u mene te da je imao nameru da me upucaNa razmatranju
Ne znam o cemu pricas a i kako je to povezano sa ovimekoliko vidim ti si svaki drugi dan u demorganu...
otkud ti znas da je on hteo tebe da ubije? ima pravo da drzi oruzje u svom dvoristu dok si ti bio na ulici,udjes mu u dvoriste brojao ti je pet sekundiSamo bih zeleo da kazem da ovo nije ceo pov i takodje na pocetku se vidi kako je uperio pusku u mene te da je imao nameru da me upuca
Dobro drzao je pusku ali sto ju je uperio u meneotkud ti znas da je on hteo tebe da ubije? ima pravo da drzi oruzje u svom dvoristu dok si ti bio na ulici,udjes mu u dvoriste brojao ti je pet sekundi
jer si pre toga ulazio u dvoriste a kucu je on kupovao i kad je kupio si bio usao u dvoriste on ti je brojao ti si izasao potom je on izvadio pusku u svom dvoristu i posle je prestao da nisani na tebeDobro drzao je pusku ali sto ju je uperio u mene
Druze ovde se nigde ne vidi da sam bio u dvoristu ja sam bio na ulici i on je izvadio pusku i krenuo da mi broji 5 sekundi to je direktna pretnja a posle toga sam ja njemu krenuo da brojim 5 sekundi jer je krenuo da vadi pusku i odkud ja znam da on nece ponovo da mi pretili ili cak da krene da me pucajer si pre toga ulazio u dvoriste a kucu je on kupovao i kad je kupio si bio usao u dvoriste on ti je brojao ti si izasao potom je on izvadio pusku u svom dvoristu i posle je prestao da nisani na tebe