1.Ime Porodice: SAN FIERRO
2.Vlasnik Porodice i ID: Mike Wilson | 23495
3.Broj kuce od porodice: 816
4.Forum link od vlasnika porodice:Mike Wilson
5.Discord:sir Viktor 0338
6.Logo familije:
Ja sam Mike Wilson.Imam 20 godina.Jos kad sam bio mlad ja sam radio sa ilegalne stvare zato sto moj cale je bio Narko Boss.Vozio sam auta do Columbia da bi prenesio drogu.Kad sam bio oko 18 godina na granici su me uhapsili zato sto otkrili drogu.Bio sam u zatvoru 1 ipo godina.Kad sam izasao moj cale je bio mrtav zato sto ga ubili njegovi drugovi tako sto ce oni da uzme sve pare iz njega.Zato kad sam izaso iz zatvora formirao sam najjacu mafiju u Columbia,tako sto ce vratim sve sto se dogodilo.U mafiju glavni smo ja i moj mladji brat.Cilj je da rasirimo mafiju u sve drzave tako sto ce da budemo najjaci.
Pravila Porodice:
Nikad da se ne psuje u chatu
Nikad da se ne ostava auta bez goriva
Postovanje visih rankova
Da ne radi nista bez dozvole zamenika ili lidera
Cilj porodice:
-da imamo biznise
-da idemo na evente
-da budemo top 15
RANKOVE:
Caporegimes:Pocetnik
Consigliere-Radnik
Underboss-Sef Radnika
Boss-Sef
Godfather-Desnom ruku vlasnika
Master-Vlasnik
2.Vlasnik Porodice i ID: Mike Wilson | 23495
3.Broj kuce od porodice: 816
4.Forum link od vlasnika porodice:Mike Wilson
5.Discord:sir Viktor 0338
6.Logo familije:
Ja sam Mike Wilson.Imam 20 godina.Jos kad sam bio mlad ja sam radio sa ilegalne stvare zato sto moj cale je bio Narko Boss.Vozio sam auta do Columbia da bi prenesio drogu.Kad sam bio oko 18 godina na granici su me uhapsili zato sto otkrili drogu.Bio sam u zatvoru 1 ipo godina.Kad sam izasao moj cale je bio mrtav zato sto ga ubili njegovi drugovi tako sto ce oni da uzme sve pare iz njega.Zato kad sam izaso iz zatvora formirao sam najjacu mafiju u Columbia,tako sto ce vratim sve sto se dogodilo.U mafiju glavni smo ja i moj mladji brat.Cilj je da rasirimo mafiju u sve drzave tako sto ce da budemo najjaci.
Pravila Porodice:
Nikad da se ne psuje u chatu
Nikad da se ne ostava auta bez goriva
Postovanje visih rankova
Da ne radi nista bez dozvole zamenika ili lidera
Cilj porodice:
-da imamo biznise
-da idemo na evente
-da budemo top 15
RANKOVE:
Caporegimes:Pocetnik
Consigliere-Radnik