Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
27811
Players nickname
Coby_Reddington
Suspect ID
9984
Date of violation
Aug 27, 2022
Time of violation
20:58
Proofs
https://youtu.be/UtmejB-JkO0

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Poštovani.

Žalba za navedeni ID 9984, odobrena je prije par dana kao što možete vidjeti ovdje: Approved - G.P 3.1 | ID: 9984

ID 9984 ponovo radi istu stvar, samo duže i gore, kao što to možete vidjeti i čuti klikom na link:

Navedena osoba uznemirava mene i druge osobe na pijaci, ometa Roleplay, razmjenu sa drugim igračima i još mnogo toga.

Prošli put je navodno dobio kaznu za G.P 3.1, vjerovatno mute.

Nadam se da će sad dobiti odmor od sedam dana, da mu više ne padne na pamet da vrijeđa bilo koga, ne samo mene.

--------

Kao što možete vidjeti na videu, zanimacija mu je da zlostavlja druge (šalje neko dijete ga iza zgrade da vidi nekog lika koji prodaje patike), i on se vrati, počne da ga ismijava. (To nije moja žalba, nego usput spominjem, jer se čuje i vidi na videu).

--------

Njemu je to sve smiješno, meni hvala Bogu nije.

--------

Vrišti, dere se, vrijeđa mene kao i druge, nema šta ne radi.

--------

Njemu mute očigledno nije dovoljan

--------

.

Ja vas iskreno molim, da ga adekvatno kaznite i da dobije najgoru moguću kaznu za svoje bezobrazno ponašanje.

Mi koji smo stariji treba da pomažemo mlađima, i obrnuto, a ne da ih vrijeđamo, ponižavamo, i ubijamo u pojam.

--------

Nadam se da će biti adekvatno kažnjen.

Unaprijed hvala.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
Da se nadovežem na temu, tek sada vidim da sam ga skoro prijavio i za Earrape što možete vidjeti ovdje: Approved - Earrape | ID: 9984 | ID: 803

Navedena osoba ima običaj da psuje, vrijeđa, radi earrape i krši mnoga druga pravila.

Dovoljno je da na forumu pretražite njegov ID i da vidite koliko ima prijava, odmah ćete znati koliko je sati.

Toliko od mene, hvala još jednom.

Nikola Zuyev

bavim se kopanjem po kontejnerima
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 9984 ce dobiti kaznu za G.P 3.1 !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom