Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
25111
Players nickname
Jevrozimoss Slash
Administrators nickname
Damjan Magluta
Date
Aug 28, 2022
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/180357/

Jevrozim Rieper

Player
Player
Dobar dan,danas sam dobio warn za G.P 6.15 medjutim smatram da nisam zasluzio tu kaznu jer na snimku se vidi na 0:10 sekundi da je gospodin izvadio pusku i krenuo da mi broji 5 sekundi ali on je bio na svom posedu ali ja nisam bio na njegovom znaci on je meni bez razloga krenuo da broji 5 sekundi ja sam onda izvadio pumparicu i krenuo njemu da brojim 5 sekundi da skloni pusku sto je on i uradio medjutim ponovo je uzeo pusku u ruke sad ako gledamo po RP-u zamislite da vam je neko pretio pistoljem i skloni ga ali posle 3 sekundi ponovo ga uzme u ruke sta bi vi pomislili i sta bi vi uradili da imate oruzije kod sebe naravno i vi bi izvukli pistolj i naravno prvo sto bi pomislili on hoce mene da upuca ili mozda gore da me ubije te naravno uzeli bi ste vase oruzije u ruke i uperili u njega i sad ja sam pratio pravila i lepo sam mu rekao da skloni pusku sto on nije hteo da uradi.Ja sam ovde samo radio RP jer u stvarnom zivotu to bi ovako izgledalo .

Takodje ako prihvatite zalbu ne zelim da se administrator kazni on je samo radio svoj posao i nije video sve detalje ne zameramu samo smatram da nije video siru sliku svega ovoga.

Pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom