Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

harimiller

Player
Player
Ime: Hari Marx
Otac: Karl Marx
Majka: Gierda Marx
Visina i tezina: 188cm, 89kg
Vrsta tijela: Prosecne gradje, dobre fizicke spremnosti.
Boja ociju: zelena
Boja kose: Zelena
Tetovaze: Desna Ruka
Drzavljanstvo: Americko
Osobine: Lojalan, Uporan,Nepravedan.

Hobiji: Oruzije, Trkanje, Politika.
Hari je odrastao uz običnu porodicu koja je bila u sasvim uobičajenoj financijskoj situaciji, ali su me ipak učili da se uvek snalazim u bilo kakvim situacija, pa cak i ako bi to znacilo da prekrsim zakon kapitalističkog sistema,prošao sam medicinski fakultet i srednju skolu te obuku za organe gonjenja, kasnije sam umesto da se zaoposlim u bolnici radio za mnoge organizecije a to su LSPD, FIB, SAHP, USSS i Bande u STATE organizacijama sam radio uobičajene poslove i nikad nisam dostizao veće činove, već sam se zapošljavao jednu po jednu organizaciju sa vremena na vrijema,a u GANG organizacijama sam pjačkao i ubijao ljude te sam dostigao poverenje čak od 4 bande, od kojih sam 3 izdao policiji,no sada radim u EMS-u te na miran način spašava ljude na terenu, a u bolnici im prodaje svakakve potrebštine, te ih leči.Moja karijera u EMS-u je započela nedavno,tako što je EMS globalno zapošljavao ljude te sam i ja iskoristio priliku te se zaposlio u EMS,poslije sam odmah otišao da radim intervencije i spasio sam čak 12 ljudi te večeri,a poslije sam išao sa kolegama da proizvodim ljekove te da ih prevozim u bolnicu,nakon toga sam radio tako svaki dan i sada imam uspešnu karijeru u EMS-u i planiram još dugo to da radim.
Veštine:
-imam zlatne ruke za spašavanje drugih
-ito tako imam jako dobru veštinu za mučenje i ubijanje ljudi
-solidno u nekim situacijama rukujem oružjem
-jako sam misao čovek
-mogu da vozim offroad

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom