Evo, nažalost moram ponovno slati report na istu porodicu. Jer nakon što ste mi odbili report prije nešto više od tjedan dana zbog Bug Abusa, kazavši da je to server bug, identična familija to konstantno radi. Iz dana u dan, rade istu stvar, iskorištavaju LTA, kako protivnicka familija nebi osvojila bodove, te se kasnije vraćaju u zonu te tako ostvaruju i dalje poene za familiju. Ja znam da je to bug, ali ovo je bug abuse, molim Vas da konačno shvatite što Vam govorim. Izgubili smo više evenata zbog ovog, a izrazito mi je teško prikupiti sve dokaze, jer uvijek je u pitanju team fight, oni naprave LTA, ne idemo za tim odmah, niti vidimo da nismo dobili poene za kill. A ta ista osoba se opet vrati u zonu.
Ovo vam je link od mog prijašnjeg reporta, pogledajte što sam Vam tad priložio. Kompletna familija istu stvar radi, mislim da je vrijeme da se stane na kraj tome, jer meni je iskreno dosta truda oko evenata ako će jedna familija konstantno raditi ovo iz eventa u event.
Nisam uspio objaviti oba linka nova za dokaze, pošto kao što kažem jako teško je dokazati da osim što koriste LTA da ne dobije protivnička familija poene, da se i vraćaju u zonu. Tako da sam prikupio video dokaz i od drugog člana familije gdje se vidi da se ta ista osoba nakon 5 minuta ponovno vratila u zonu. U ovom slučaju to nije ni bilo potrebno jer su gubili jako puno na poenima, al očito više ne biraju situaciju kada koristiti bug abuse, već koriste u bilo kojoj situaciji, a ne samo u onom trenutku kada je svaki poen bitan, kao prije tjedan dana kada sam isto takav report napravio.
--> prvi dokaz da je napravio LTA
---> drugi dokaz da se vratio
Još jednom ponavaljam da ovo rade svaki, apsolutno svaki event. Ali sam vjerovao da je samo bug, koji ćete uspjeti rješiti, makar sam znao o čemu je stvar pošto su to ljudi radili i na engleskom serveru, te za takve stvari dobijali ban. Molim da ovaj put shvatite ozbiljno ovu situaciju, i što vam pojedini ljudi, i familija rade po serveru.
Rejected - Bug Abuse | ID 82, 636, 3262
Molim da se pregleda moj POV, te tražim na osnovu ovoga POV ostalih učesnika ovog eventa. Očito je korištenje Bug Abusa, kako killevi nebi bili evidentirani, a familiji koja ih ubija bili evidentirani killevi, a samim tim i poeni na eventu. Ovakve situacije su se dešavale i na engleskom serveru...
gta5grand.com
Nisam uspio objaviti oba linka nova za dokaze, pošto kao što kažem jako teško je dokazati da osim što koriste LTA da ne dobije protivnička familija poene, da se i vraćaju u zonu. Tako da sam prikupio video dokaz i od drugog člana familije gdje se vidi da se ta ista osoba nakon 5 minuta ponovno vratila u zonu. U ovom slučaju to nije ni bilo potrebno jer su gubili jako puno na poenima, al očito više ne biraju situaciju kada koristiti bug abuse, već koriste u bilo kojoj situaciji, a ne samo u onom trenutku kada je svaki poen bitan, kao prije tjedan dana kada sam isto takav report napravio.
Još jednom ponavaljam da ovo rade svaki, apsolutno svaki event. Ali sam vjerovao da je samo bug, koji ćete uspjeti rješiti, makar sam znao o čemu je stvar pošto su to ljudi radili i na engleskom serveru, te za takve stvari dobijali ban. Molim da ovaj put shvatite ozbiljno ovu situaciju, i što vam pojedini ljudi, i familija rade po serveru.