Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28422
Players nickname
Djoksi Gotti
Suspect ID
15803
Date of violation
Aug 29, 2022
Time of violation
15:45
Proofs
https://youtu.be/gKz6CoGf85o

Sake Sakic

Player
Player
Ovdje si ti zapoceo paljbu imamo pravo uraditi nisi odbrojao 5 sekundi , samo ti mozes dobiti kazu za gp 6.15

Djoksi Otrovni

Player
Player
Vazi upalo 15 coveka u fam bez ikakvog razloga i ubili su mene i moje clanove, tek sad vidim da mi se mic nije aktivirao ingame, ako trebam da primim kaznu zbog baga nek me kazne iskreno jebe mi se ali ovaj debilizam da stormuju fam i da nas ubijaju bez razloga je van svake pameti

Jevrozim Rieper

Player
Player
Vazi upalo 15 coveka u fam bez ikakvog razloga i ubili su mene i moje clanove, tek sad vidim da mi se mic nije aktivirao ingame, ako trebam da primim kaznu zbog baga nek me kazne iskreno jebe mi se ali ovaj debilizam da stormuju fam i da nas ubijaju bez razloga je van svake pameti
nije bez razloga jel ti vidis koliko imas panela na krovu ? imas srece sto je samo jedna fam dosla da ih krade

Ismar

Player
Player
Htjeli smo da vas rejdamo

Djoksi Otrovni

Player
Player
Bukvalno su vasi dolazili 30 puta u poslednjih 2 dana i videli da ne mogu da nas rejdaju pa nemoj da jebes hahahahhahaha

Djoksi Otrovni

Player
Player
okej ubili ste mene pucao sam na vas ali zasto ste pobili ostale clanove i kada ste vec videli da nw mozete da rejdate svj ste odlucili da upadnete vas 15 u fam nakon sto ste me ubili

Darko Hazze

Player
Player
Postovanje mom bratu DJOKSIJU sto je okacio ovu takozvanu porodicu REFRESH (INDIJANCI) kao sto on kaze dolaze svaki dan na fam kucu iako znaju da ne moze reid oni ga svakodnevno po 4 5 puta pokusavaju i ne ide im stoga kad god vas INDIJANCE vidim u dvoristu bicu prinudjen da vas posaljem postom do bolnice zapakovane kao tunjevinu. Nemoj te vise da budete dosadni i da smarate postavite vase panele i semenke i sta vec pokusavate da uzmete pa vam ne ide postavite kod vas kuci pa uzimajte to a ne da kradete kao najvece smece da smarate nas svaki dan po ko zna koliko puta. I kad ih okacimo na forum pocnu da placu.
Sve najlepse zeli DARKO GOTTI.

Djoksi Otrovni

Player
Player
Pazi prvo su hteli da kradu panele pa da nas rejdaju. Ni jedno ni drugo nisu uspeli tako da ne znam sta bih vise rekao.

Filip Filds

Player
Player
A najjaci mi je ovaj Peki Brutal što mora da komentira svaku objavu u kojoj se nis dogada vezano za njega, ti ljudi mi tako na živce idu jer nemaju šta pametno da rade. Gledajte svoj život svoj RP vi ce te biti sretni, a mi pogotovo. Lp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom