By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Moraš novi thread da otvoriš.Pozdrav,
Hteo sam robat sa drugom i covek LTa,Evo kao drugi THREADS,
LTA 13630
Nastavljam 'RP, situaciju nema veze sto od bjezi u 'Ghheto'. Kraj.Ako je on preksio pravilo pa pobjegao u GZ ne moras ti prekrsiti pravilo i pljackati u GZ . Ovo ti je opasno, moj ti je savjet povuci zalbu
Druže jel vidiš da mu govorimo da izadje iz GZ i imamo pravo da nastavimo RP.Ako je on preksio pravilo pa pobjegao u GZ ne moras ti prekrsiti pravilo i pljackati u GZ . Ovo ti je opasno, moj ti je savjet povuci zalbu
Druže jel vidiš da mu govorimo da izadje iz GZ i imamo pravo da nastavimo RP.Ako je on preksio pravilo pa pobjegao u GZ ne moras ti prekrsiti pravilo i pljackati u GZ . Ovo ti je opasno, moj ti je savjet povuci zalbu
Mi ga nismo opljačkali druže i mi mu govorimo da se vrati odakle smo krenuli da ga pucamo , ne znam šta ti tu nije jasno?PZZ To je mjesto gdje su zabranjene sve kriminalne radnje.
PZZ 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena
PZZ 1.3 Zabranjeno je napuštanje RP situacije pridruživanjem u zelenoj zoni
Dobit ce i on kaznu ali ces i ti. Zato ti kažem
Pa dobit cete i za MG. Pominjanje GZ i RP .Druže jel vidiš da mu govorimo da izadje iz GZ i imamo pravo da nastavimo RP.
Može samo za MG da dobije mute i to je to , svakako nema početka radnje kako beži u gz mali balavac. Tako da će žalba biti odbijena.Pa dobit cete i za MG. Pominjanje GZ i RP .
Pre nego sto sam krenuo da robam bilo je 21:26 a u 21:30 je pocelo sve OOC tako da ne znam sta pricas ali ako dobijem za MG nema vezu odlezacu zalbu i tjt.HvalaMože samo za MG da dobije mute i to je to , svakako nema početka radnje kako beži u gz mali balavac. Tako da će žalba biti odbijena.
sta se ti koj kurac javljas drzi se ti tvog pd-a i cutiAko je on preksio pravilo pa pobjegao u GZ ne moras ti prekrsiti pravilo i pljackati u GZ . Ovo ti je opasno, moj ti je savjet povuci zalbu
Samo LSPD cemu mesanje u Geng posla?Ako je on preksio pravilo pa pobjegao u GZ ne moras ti prekrsiti pravilo i pljackati u GZ . Ovo ti je opasno, moj ti je savjet povuci zalbu